Länk till startsidan

Häradsvägens gruppboende

Häradsvägen 40 är ett gruppboende för personer som har en psykisk funktionsnedsättning och behov av en högre psykiatrisk omvårdnad.

Häradsvägen, gruppboende för personer med psykisk funktionsnedsättning

Boendet har 14 lägenheter och de personer som bor här är i varierande åldrar och kön. Alla lägenheter har tillgång till uteplats eller balkong. I boendet finns gemensamma lokaler: dagrum/matsal, tvättstugor, aktivitetsrum och träningskök.

Du kan påverka din vardag

Vi arbetar återhämtningsinriktat, för att skapa en trygg, stabil och hoppfull miljö där du ges möjlighet att utvecklas utifrån dina förutsättningar. Stödet utgår ifrån varje persons behov, det kan handla om motiverande och stödjande samtal, att komma iväg på dagliga aktiviteter, få hjälp med tvätten, städning och personlig hygien. Måltiderna planeras gemensamt och tillagas tillsammans efter varje persons förmåga.

Detta ingår i hyran

I hyran igår en avgift för mat och olika förbrukningsartiklar samt dagstidning.

Detta står du själv för

Du står själv för hemförsäkring samt möblering av lägenheten.

Vi som möter dig

På Häradsvägen arbetar 13 handledare som arbetar dag och kväll och fyra som arbetar vaken natt. Verksamheten har en enhetsadministratör dagtid och tillgång till en sjuksköterska. Personalen ser drivkrafter, förmågor och ger individuellt stöd i återhämtning.

Kontakt

Adress: Häradsvägen 40, 226 57 Lund
Telefon: 046-359 69 96

Enhetschef

Pernilla Hermansson
Telefon: 046-359 91 28
E-post: pernilla.hermansson@lund.se

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?