Länk till startsidan

Digitala träffpunkten

Välkommen till Digitala Träffpunkten! Här träffar du oss som jobbar på träffpunkterna för seniorer i Lunds kommun, njuter av härlig musik, föreläsningar, pyssel och andra aktiviteter. Precis som på våra andra träffpunkter, fast digitalt.

Följ oss gärna på Youtube så missar du aldrig en uppdatering från Digitala Träffpunkten. Där hittar du fler filmer och kan lämna kommentarer om vad du tycker om våra inslag. Du kan även hålla dig uppdaterad om träffpunkterna på Facebook. Nedan kan du se våra senaste uppdateringar.

Följ Digitala Träffpunkten på Youtube

Följ Digitala Träffpunkten på Facebook

Digitala träffpunkten bjuder in till digitalt samtal om aktivitetens betydelse

Torsdag 28 oktober kl. 13.00-15.00 via möteslänk

På denna digitala träff möter vi Cecilia Hagström och Madeleine Rahm Andersson, arbetsterapeuter i Lunds kommun. Cecilia och Madeleine arbetar dagligen med aktivitet i fokus och ser stimulansens goda effekter för välmående. Vi inleder träffen med ett kort föredrag om aktivitetens betydelse och därefter öppnas mötet upp för samtal och diskussion. Välkommen att delta för nya perspektiv på välmående i vardagen. Ingen anmälan krävs.

13.00 – 13.30 Välkommen in på mötet. Teknisk support för den som vill.
13.30 – 15.00 Föredrag och samtal om aktivitetens betydelse med Madeleine och Cecilia.

Zoom-länk till mötet

Det digitala samtalet kommer att hållas i mötestjänsten Zoom. Om du deltar från en dator går det bra att ansluta direkt till träffen, utan att ladda ner Zoom-appen. Deltar du däremot från din smarttelefon eller surfplatta behöver du ladda ner appen. Via länken nedan kan du se en film och följa instruktioner om hur du kopplar upp dig till mötet.

Guide för att delta i Zoom-möte

Oktober-quiz

Besök på Nasoteket

5 sätt att återbruka en t-shirt

Demenslotsen

Kontakt

Malin Mellberg

E-post: malin.mellberg@lund.se

Hanna Jakobsson Eneberg
E-post: hanna.jakobssoneneberg@lund.se

Telefon: 046-359 35 27

Uppdaterad:

Hjälpte informationen på denna sida dig?