Länk till startsidan

Digitala träffpunkten

Välkommen till Digitala träffpunkten! Här får du som senior ta del av guidade turer, träning, föreläsningar och andra aktiviteter. Precis som på våra andra träffpunkter, fast digitalt. Digitala träffpunkten är alltid öppen och de flesta av våra aktiviteter kan du ta del av när som helst.

Besök oss gärna på vår Youtube-kanal, där hittar du fler filmer och kan lämna kommentarer om vad du tycker om våra inslag. Väljer du att prenumerera på vår kanal, så missar du aldrig en uppdatering från Digitala Träffpunkten.

Följ Digitala träffpunkten på Youtube

Ta del av alla träffpunkternas program

Just nu på Digitala träffpunkten

Länge leve lusten! – Talkshow

Hur kan man återuppfinna sitt sexliv på äldre dar? Vad finns det för litteratur som skildrar äldre kvinnors sexualitet? Vilka sexleksaker passar egentligen bäst för seniorer? Dessa svar och många fler får du i talkshowen ”Länge leve lusten”. Filmen är producerad i ett samarbete mellan RFSU, PRO, SKPF och SPF.

Träna var du än befinner dig, hemifrån eller varför inte utomhus? Allt du behöver är en smarttelefon, surfplatta eller dator. Tillsammans med fysioterapeut Annika Björk får du ett både stående och sittande gympapass som passar de flesta. Vi tränar balans, rörelse och puls. Under passet behöver du ett gummiband eller två petflaskor fylld med grus eller sand. Passet kommer att livesändas direkt från en av Lund kommuns träffpunkter.


Vårens träningstillfällen

9 februari

16 mars

6 april

4 maj

1 juni


Vid varje träningstillfälle kan du delta direkt här på sidan under ”Veckans aktivitet”, eller gå in på vår Youtube-kanal och delta därifrån.

Digitala träffpunkten på Youtube

Digitala träffpunktens utbud

Fler aktiviteter finns på vår Youtube-kanal. Vi har samlat aktiviteterna i spellistor för att göra det enklare för dig att hitta det du söker.

Vill du medverka?

Vi söker dig som vill medverka i ett inslag på Digitala träffpunkten! Kanske vill du dela med dig av ett recept, eller inspirera med ett hantverkstips? Är du expert på något ämne och vill dela med dig av dina kunskaper? Tveka inte att höra av dig till oss med din idé!

Träffpunkternas nyhetsbrev

Vill du få Träffpunkternas nyhetsbrev via mejl en gång i månaden? Nyhetsbrevet innehåller tips på evenemang, filmtips från Digitala träffpunkten och annat roligt som händer i Lunds kommun för dig som senior. Skicka ett mejl för att anmäla dig som prenumerant.
E-post: nyhet.traffpunkter@lund.se .

Kontakt

Isabelle Forss, samordnare

E-post: isabelle.forss@lund.se

Telefon: 046-359 53 62

Hanna Jakobsson Eneberg, samordnare
E-post: hanna.jakobssoneneberg@lund.se

Telefon: 046-359 35 27

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?