Träffpunkt Virvelvindsvägen

Träffpunkt Virvelvindsvägen är en mötesplats i södra Lund för dig som är 65 år och uppåt. Här ges du som är senior en oas av social samvaro, kreativitet och hälsofrämjande aktiviteter.

Träffpunkten stängd 16 mars - 31 augusti

För att minimera riskerna för spridning av coronaviruset och för att skydda våra medborgare stängs kommunens träffpunkter för seniorer. Vi kommer att hålla stängt 16 mars - 31 augusti, men vid behov kan detta förlängas. Tack för din förståelse! Läs mer om hur Lunds kommun arbetar med Coronaviruset för seniorer och riskgrupper

 

I vår mysiga och moderna lokal, omgiven av lummig grönska och uteplats, hoppas vi att du ska få många härliga stunder. Hit kan du komma för att hitta nya vänner, fika, gå på gymnastik, lyssna på intressanta föreläsningar eller kanske själv dela med dig av din kunskap.

Vi uppmuntrar dig att komma med egna idéer kring vad lokalen ska fyllas med. Under vardagar finns aktivitetssamordnare på plats, men tanken är att besökarna själva ska leda cirklar och aktiviteter. Har du en hobby? Hör av dig till oss! Likasinnade kanske vill starta en grupp.

Information om träffpunktens utbud finns i programbladet Seniorum som kan hämtas på plats eller läsas digitalt via länken nedan. Varmt välkommen!

Visa Träffpunkt Virvelvindsvägen på karta

Kontakt

Träffpunkt Virvelvindsvägen

Thomas Göransson
E-post: thomas.goransson@lund.se

Emely Smith
E-post: emely.smith@lund.se

Adress: Virvelvindsvägen 4G, 222 27 Lund

Telefonnummer: 046-359 64 52

Öppettider: måndag-fredag kl. 09.00-16.00