Träffpunkt Linero

På Träffpunkt Linero arbetar vi aktivt med att få våra besökare att känna sig välkomna och känna meningsfullhet och gemenskap.

Träffpunkten stängd 16 mars - 31 augusti

För att minimera riskerna för spridning av coronaviruset och för att skydda våra medborgare stängs kommunens träffpunkter för seniorer. Vi kommer att hålla stängt 16 mars - 31 augusti, men vid behov kan detta förlängas. Tack för din förståelse! Läs mer om hur Lunds kommun arbetar med Coronaviruset för seniorer och riskgrupper.

 

Träffpunkt Linero erbjuder hembakad fika och en familjär känsla som gör det lätt att komma in i gemenskapen. För dig som är intresserad av att ha nära samtal med andra kring frågor om livet har vi Existentiell frukost några gånger i månaden.

Träffpunkten har ett varierat program med en härlig blandning av samhällsinformation, kultur, nostalgi, musik och matupplevelser. Några av våra mest populära återkommande aktiviteter är yoga, canasta, linedance, bingo och Internetcafé. Utöver alla planerade programpunkter sker även spontana aktiveter med jämna mellanrum. Dessutom har vi en stående loppis där du kan fynda kläder!

Om du är fotoentusiast har du kommit helt rätt. Hos oss finns en fotocirkel som har utställning två gånger om året. Låter det som något för dig? Titta in hos oss på Linero torg 22!

Visa Träffpunkt Linero på karta

Kontakt

Träffpunkt Linero

Catrin Berg
E-post: catrin.berg@lund.se

Maria Jönsson Colberger
E-post: maria.jonssoncolberger@lund.se

Adress: Linero torg 22, 224 76 Lund

Telefon: 046-359 56 31

Öppettider: måndag-fredag kl. 9.00-16.00

Vård- och omsorgsförvaltningen

Besöksadress: Bangatan 10 a, Lund
Postadress:
Box 41, 221 00 Lund
Telefon (Medborgarcenter): 046-359 50 00
E-post:
vardochomsorg@lund.se