Länk till startsidan

Restauranger

Här kan du hitta de restauranger och caféer som har ett extra fokus på dig som senior. Det kan handla om rabatter eller andra typer av erbjudanden så som hemkörning eller avhämtning.

Aktuella restauranger

Lunchserveringen är öppen för dig som är senior och dina anhöriga. Glöm inte att förboka lunchen senaste klockan 8 samma dag. Öppet fram till den 4 augusti.

Lunchserveringen är öppen för dig som är senior och dina anhöriga. Glöm inte att förboka lunchen senaste klockan 8 samma dag. Sommarstängt 8 juli till 4 augusti.

Lunchserveringen är öppen för dig som är senior och dina anhöriga. Ingen förbokning krävs. Sommarstängt 13 juli till 4 augusti.

Lunchservering för dig som är senior och dina anhöriga. Glöm inte att förboka lunchen senaste klockan 8 samma dag. Öppet alla vardagar hela sommaren.

Lunchservering för dig som är senior och dina anhöriga. Glöm inte att förboka lunchen senast klockan 8 samma dag. Öppet alla vardagar hela sommaren.

Lunchservering för dig som är pensionär och dina anhöriga. Glöm inte att förboka lunchen senast klockan 14.30 dagen innan. Sommarstängt 15 juli till 11 augusti.

Lunchservering för dig som är pensionär och dina anhöriga. Glöm inte att förboka lunchen senast klockan 8 samma dag. Sommarstängt till den 12 augusti.

Lunchserveringen är öppen för dig som är senior och dina anhöriga. Glöm inte att förboka lunchen senaste klockan 8 samma dag. Öppet 15 juli till 11 augusti.

Lunchserveringen är öppen för dig som är senior och dina anhöriga. Glöm inte att förboka lunchen senaste klockan 8 samma dag. Öppet alla vardagar hela sommaren.

Lunchserveringen är öppen för dig som är senior och dina anhöriga. Glöm inte att förboka lunchen senaste klockan 8 samma dag. Sommarstängt till den 4 augusti.

Lunchserveringen är öppen för dig som är senior och dina anhöriga. Glöm inte att förboka lunchen senaste klockan 8 samma dag. Sommarstängt 8 juli till den 4 augusti.

Lunchserveringen är öppen för dig som är senior och dina anhöriga. Glöm inte att förboka lunchen senaste klockan 8 samma dag. Öppet till den 4 augusti.

Lunch för avhämtning för dig som är senior och dina anhöriga. Glöm inte att förboka lunchen senaste klockan 15.30 dagen innan. Öppet alla vardagar hela sommaren.

Lunchserveringen är öppen för dig som är senior och dina anhöriga. Glöm inte att förboka lunchen senaste klockan 8 samma dag. Sommarstängt till den 4 augusti.

Lunchserveringen är öppen för dig som är senior och dina anhöriga. Glöm inte att förboka lunchen senaste klockan 8 samma dag. Sommarstängt till 15 augusti.

Lunchserveringen är öppen för dig som är senior och dina anhöriga. Glöm inte att förboka lunchen senaste klockan 8 samma dag. Sommarstängt till 15 augusti.

Välkommen att äta seniorlunch på Träffpunkt Arkivgatan. Glöm inte förboka din lunch senast klockan 12 dagen innan.

Välkommen att äta seniorlunch på Träffpunkt Papegojelyckan. Glöm inte förboka din lunch senast klockan 12 dagen innan.

Välkommen att äta seniorlunch på Träffpunkt Veberöd. Glöm inte att förboka din lunch senast klockan 12 dagen innan.

Välkommen att äta seniorlunch på Träffpunkt Södra Sandby. Glöm inte att förboka din lunch senast klockan 12 dagen innan.

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?