Kompassen, vårt lärcentrum

Kompassen är för dig som studerar på Komvux. Här finns engagerad personal som kan hjälpa dig med dina studier. Kompassen finns i biblioteket.

Vad finns på Kompassen?

På Kompassen får du hjälp i ditt ämne av personal. Läser du på sfi kan du få extra stöd och hjälp med bland annat uttalsträning, läs- och skrivträning, studieteknik och digital kompetens.

På Kompassen erbjuder vi dig en stimulerande arbetsmiljö. Du kan börja på Kompassen från och med när din kurs startar.

I Kompassen arbetar en specialpedagog och studiecoacher som kan hjälpa dig i dina studier.

Extra anpassningar

Är du i behov av extra anpassningar i dina studier? Ta kontakt med personalen på Kompassen för att få hjälp att anpassa studierna.

Så här tycker eleverna om Kompassen

"Det bästa med Komvux är Kompassen. Jag gick alla gånger som det fanns tillfälle, både för matten, engelskan och undersköterskeutbildningen. Man får hjälp med uppgifterna på Kompassen, viket är bra. I ettan hade vi en lärare som både hade kompassen och psykologi och då satt jag ofta med och lyssnade bara för det var så intressant." - Bokan, elev på Komvux

Bild på Komvuxeleven Muhammed som leendes sitter vid ett bord på Komvux.

"Om man vill få stöd och hjälp så finns det här på Kompassen. Jag har provat och det funkar jättebra. Om man inte känner sig stark i ett ämne så kan lärarna där förklara ämnet mer ingående."

- Muhammed, elev på Komvux

Läs hela intervjun med Muhammed

Välkomna!

Uppdaterad:

Dela sidan: