Länk till startsidan

Timvikarie inom socialt arbete

Hos oss får du en lärorik, meningsfull och rolig timanställning, där du gör skillnad för andra människor. Du får en välplanerad introduktion där du ges möjlighet att utveckla dina kunskaper i delar där du känner dig osäker.

På arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar cirka 600 medarbetare som ger stöd till de lundabor som behöver socialtjänstens insatser. Tillsammans ser vi till att barn och unga får en så bra uppväxt som möjligt. Vi utgår från hela familjens situation och att ingen ska fara illa. Det handlar om att ge stöd till vuxna med skadligt bruk och beroende eller psykiska funktionsnedsättningar, till dem som behöver ekonomiskt bistånd eller stöd för att kunna studera eller arbeta, samt till flyktingar.

Timvikarie inom socialpsykiatrin

Att arbeta som handledare inom socialpsykiatrin innebär att du på ett respektfullt sätt är ett socialt och pedagogiskt stöd till personer med psykisk funktionsnedsättning. Du kommer att arbeta med att ge brukarna en meningsfull, trygg och aktiv vardag, dels inne på våra särskilda boenden men också ute i boendestödet.

Timvikarie inom socialt arbete med inriktning ungdomar och vuxna

Du är ett professionellt stöd i vardagen och ansvarar för daglig omsorg. Vi arbetar aktivt med att uppmuntra till att skapa ett bra socialt nätverk, motivera till utbildning samt hjälpa till att finna en meningsfull och aktiv, prosocial fritid.

Du som timanställd vikarie behövs för att ersätta ordinarie personal vid frånvaro så som sjukdom eller semester. Verksamheten är pågående på dygnets alla timmar så arbete dag, kväll, natt och helg förekommer.

Person sitter mitt emot en annan person i ett samtal inne på ett konto.

Möt våra medarbetare

Våra medarbetare inom socialtjänsten bidrar till att skapa ett Lund som är hållbart och arbetar för att öka lundabornas ekonomiska och sociala trygghet. Socialt arbete kan handla om så mycket. Här kan du läsa om några av våra 600 medarbetare.

Socialsekreterare som ger stöd till självförsörjning

Handledare på gruppboende med integrerad verksamhet

Handledare på särskilt boende

Handledare med fokus på återhämtning

Enhetschef för utredningsteamet

Följ oss på Instagram

Du kan också följa våra medarbetares vardag på Instagram.
@socialtjansten_lund

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?