Länk till startsidan

Sommarjobb

Sommarjobb

Vill du få erfarenhet för livet, känna att du behövs och växa som människa? Vi behöver dig som vill arbeta tillsammans med oss i sommar. Vi ser fram emot din ansökan!

Har du en hjälpande hand?

Har du ett varmt hjärta, en hjälpande hand och en önskan om att göra skillnad för en annan människa? Då har vi ett arbete för dig. Vi behöver dig inom vård och omsorg; vårdbiträden och undersköterskor på våra boenden. Stödassistenter och stödbiträden, som stöttar vid fritidsaktiviteter, besök i affärer, måltider och med påklädning och personlig hygien.

Sök jobb inom äldreomsorgen

Sök jobb inom LSS

En yngre hand som ligger på en äldre människas hand, som sitter i rullstol.
En hand som håller i en maskros, med gräsmatta i bakgrunden.

En stadig axel?

Vi har flera boenden i kommunen där vi arbetar för att hjälpa människor som behöver extra stöd och hjälp. Här kan du vara med att göra skillnad för vuxna som har eller har haft problem med missbruk. Eller med ungdomar, som är i behov av stöd.

Vi behöver stärka upp med två vikarierande medarbetare under sommarmånaderna men också med flertalet timvikarier som kan arbeta vid behov. Vi behöver dig!

Sök sommarjobb och timvikariat på stödboendeenheten och ungdomsboendet

Gör skillnad – arbeta tillsammans med oss!

Vi är alltid i behov av nya medarbetare som tillsammans med oss vill växa och skapa framtiden. Hos oss är alla lika viktiga och alla behövs, oavsett uppdrag.

Alla lediga jobb i Lunds kommun

Så här är det att arbeta med oss

I Lunds kommun arbetar närmare 11 000 medarbetare. Här finns allt du behöver för att utvecklas i arbetslivet. Som en inkluderande arbetsmiljö där du har möjlighet att påverka och göra skillnad. På riktigt.

Så här är det att arbeta med oss

Uppdaterad:

Dela sidan:

Aktuellt

Ungdomsjobb

Sök feriepraktik hos oss i sommar! Under tre veckor får du möjlighet att testa på att vara tex vaktmästare, simlärarassistent eller administratör!

Studentjobb

Söker du studentjobb, praktik eller exjobb? Vi tar gärna emot dig. Du lär av oss och vi lär av dig!

Arbete och lediga jobb

Vi ger dig plats att växa. Skapa framtiden med oss. Här hittar du alla lediga tjänster!