Länk till startsidan

Sommarjobb

Ett meningsfullt sommarjobb

Sommarjobb

Dryga ut semesterkassan, få användning av din erfarenhet eller få nya erfarenheter med ett meningsfullt sommarjobb.

Två personer packar varsin ryggsäck.

Har du en hjälpande hand?

Har du ett varmt hjärta, en hjälpande hand och en önskan om att göra skillnad för en annan människa? Då har vi ett arbete för dig. Vi behöver dig inom vård och omsorg; vårdbiträden och undersköterskor på våra boenden. Stödassistenter och stödbiträden, som stöttar vid fritidsaktiviteter, besök i affärer, måltider och med påklädning och personlig hygien.
Sök sommarjobb inom:

Äldreomsorgen i Lund

Äldreomsorgen i Dalby, Genarp, Södra Sandby eller Veberöd
LSS-verksamheter i Lund

LSS-boende i Dalby, Stångby eller Södra Sandby

LSS-boende med teckenspråk, Lund

En hand som håller i en maskros, med gräsmatta i bakgrunden.

Är du en relationsbyggare?

Vi har flera boenden i kommunen där vi arbetar för att hjälpa människor som behöver extra stöd och hjälp. Här kan du vara med att göra skillnad för vuxna som har eller har haft problem med missbruk. Eller med ungdomar, som är i behov av stöd.

Vi behöver stärka upp med medarbetare under sommarmånaderna men också med flertalet timvikarier som kan arbeta vid behov. Vi behöver dig som brinner för socialt arbete!

Sök sommarjobb som socialrådgivare på på stödboendeenheten och ungdomsboendet

Botaniska trädgården i Lund, man och hund på parkbänk vid dammen

Har du en stadig axel?

Det är många människor som behöver hjälp och stöd för att klara sin vardag. Inom socialpsykiatrin ger vi socialt och pedagogiskt stöd till personer med psykiskt funktionsnedsättning. Nu söker vi dig som vill ge dina medmänniskor en meningsfull, trygg och aktiv vardag.

Sommarjobba med att ge stöd till lundabor med psykisk funktionsnedsättning

Vit sopbil står på en gata.

A, B, C ... som i B och C-körkort

Sophämtningen är en service som vi knappt märker när den fungerar, men oj vad vi reagerar om sopbilen inte skulle komma. Därför är vi i behov av dig som har b- eller c-körkort. Vi behöver dig som kan köra våra renhållningsbilar, köra sopmaskin och traktor, så att alla som bor och lever i Lunds kommun inte ska behöva reagera på att tunnorna inte töms.

Sommarjobb renhållningsarbetare

Person som vattnar växter utomhus.

Vill du ha gröna fingrar och frisk luft?

Gröna fingrar vågar vi inte lova, men frisk luft och ett arbete där du gör skillnad i vårt gemensamma vardagsrum – våra utemiljöer. Kan du se dig kratta, klippa, dona, plocka och fixa? Då kan vi se dig hos oss!
Välkommen med din ansökan som parkarbetare

Klassrum som är tomt på elever.

Har du öga för detaljer?

I våra lokaler vistas varje dag flera människor. På vissa ställen några få, på andra väldigt många. Oavsett antal är det otroligt viktigt att våra lokaler är rena, hygieniska och fräscha. Vill du hjälpa oss med just detta i sommar? Du behövs och din insats är viktig.

Sök sommarjobb lokalvårdare

Ett leende barn som simmar under vatten.

Häng på badet hela sommaren!

Vi behöver dig som kan växla mellan att vara den som hälsar besökarna välkomna i entrén och sälja glass och varmkorv i vårt kafé. Delar av dagen är du badvärd, där du cirkulerar runt poolen för att se att allt fungerar.

Vi är även i behov av dig som vill lära våra barn att simma i sommar. Är du flexibel, har en hög servicenivå och gillar att träffa människor? Då vill vi att du kommer tillbaks hit, för vi kommer att publicera annonsen till sommarjobben på våra bad inom kort!

Person i röda vårdkläder står i ett kök.

Så här är det att arbeta med oss

I Lunds kommun arbetar närmare 11 000 medarbetare. Här finns allt du behöver för att utvecklas i arbetslivet. Som en inkluderande arbetsmiljö där du har möjlighet att påverka och göra skillnad. På riktigt.

Så här är det att arbeta med oss

Uppdaterad:

Dela sidan:

Aktuellt

Ungdomsjobb

Sök feriepraktik hos oss i sommar! Under tre veckor får du möjlighet att testa på att vara till exempel vaktmästare, simlärarassistent eller administratör!

Studentjobb

Söker du studentjobb, praktik eller exjobb? Vi tar gärna emot dig. Du lär av oss och vi lär av dig!

Arbete och lediga jobb

Vi ger dig plats att växa. Skapa framtiden med oss. Här hittar du alla lediga tjänster!