Länk till startsidan

Timvikarie på förskola

Är du utbildad barnskötare eller förskollärare, eller studerar du till något av yrkena? Kanske är du nyfiken på pedagogiskt arbete eller vill arbeta extra vid sidan om studierna? Vi söker dig som med kort varsel kan arbeta som timvikarie när vår ordinarie personal inte är på plats, och som vara den där värdefulla resursen för alla våra verksamheter.

Anmälan gör ett uppehåll

Just nu är det inte möjligt att anmäla intresse för att arbeta som timvikarie inom förskolan. 11 juli öppnar vi upp på nytt. Då ser vi fram emot att få just din intresseanmälan!

Så funkar det att arbeta som timvikarie

Inom förskolan får du ett roligt och omväxlande arbete där du får göra skillnad i barnens vardag. Du är med i starten på det livslånga lärandet där ingen dag är den andra lik och bidrar till att skapa en miljö där varje barn ges utmaningar, inspiration och lust till lek och skapande.

Vi söker i första hand dig som har en barnskötarutbildning eller läser en pedagogisk utbildning, som förskollärare eller pedagog. Arbetet passar även dig om vill arbeta extra sidan om andra studier, eller som vill prova på att arbeta inom förskolan för att samla erfarenheter av pedagogiskt arbete.

Vi behöver timvikarier på alla våra 69 förskolor och förväntar oss därför att du kan förflytta dig och arbeta både i Lund, och i tätorterna Genarp, Veberöd, Torna Hällestad, Dalby, Södra Sandby, Revinge och Stångby.

Som timvikarie jobbar du framförallt dagtid på vardagar under höst- och vårterminerna. Arbetsdagen börjar ofta tidigt, ibland redan klockan 06.30, och du förväntas kunna täcka upp med kort varsel. Du bör kunna arbeta minst 40 timmar per månad, och lägger själv in de tider du är tillgänglig för arbete i vårt bemanningssystem. Utifrån din tillgänglighet får du erbjudanden om jobb via sms.

Värdefull erfarenhet och spännande möten

Vi söker dig som är ansvarsfull, engagerad, har alla barn i fokus och trivs med att "arbeta på golvet" som närvarande pedagog. Naturligtvis trivs du i en lekfull miljö! Hos oss blir du en del av arbetslaget som arbetar tillsammans utifrån förskolans läroplan där du får ta del av olika arbetssätt. Arbetsuppgifterna varierar men nära kontakt med barn, pedagoger och vårdnadshavare genomsyrar uppdraget.

Du arbetar i många olika verksamheter och behöver därför vara flexibel, kommunikativ, lyhörd och ha god anpassningsförmåga. Vi ser det som en självklarhet att du tycker att lärande ska vara roligt, tryggt och utvecklande. Tillsammans med dina kollegor kommer du göra skillnad i barnens vardag och skapa minnen som du bär med dig resten av ditt yrkesliv. Du som studerar till ett pedagogiskt yrke knyter dessutom värdefulla kontakter för ditt framtida yrkesliv.

Fler jobb som timvikarie

Timvikarie inom service

Timvikarie på fritidshem, grundskola och grundsärskola

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?