Länk till startsidan

Lunds cykelpanel

Cyklar du i Lunds kommun? Gör som många andra och gå med i vår cykelpanel. Här kan du vara med och påverka i frågor som rör cykling i kommunen. Hur kan vi göra det bättre för dig som cyklist?

Vi välkomnar alla som cyklar att anmäla sig till panelen. Vi eftersträvar en jämn fördelning av olika grupper och rekryterar lite extra i grupperingar med mindre representation.

Anmäl dig till cykelpanelen

När har du anmält dig till cykelpanelen kommer du att få ett mejl ifrån post.tf.förvaltningsbrevlåda@lund.se där du ska bekräfta din e-postadress. Om du inte får mejlet kan du titta i din spam-korg.
Jag godkänner att min e-post lagras av Lunds kommun och intygar att jag är 18 år eller äldre. Jag kan när som helst avbryta min prenumeration.
Behandling av personuppgifter (GDPR)

Varför en cykelpanel?

De som bäst kan avgöra hur det är att cykla i Lund och vad vi som kommun ska göra för att bli bättre, är naturligtvis alla som cyklar i Lund. Därför behöver vi dig! I cykelpanelen kan du påverka på olika sätt; i den långsiktiga planeringen såväl som i konkreta frågor i närtid. Syftet är att vi ska få en bättre förståelse för cyklistens behov och möjlighet att diskutera cykelåtgärder.

Nyhetsbrev, frågeformulär och gruppdiskussioner

Som deltagare i panelen kommer du att få möjlighet att tycka till genom frågeformulär, gruppdiskussioner och kanske någon cykeltur per år. Runt fyra gånger per år får du ett nyhetsbrev. Nyhetsbrevet innehåller information och möjlighet att bidra med dina synpunkter.

Om du vill gå ur panelen

Du kan när som helst lämna panelen genom att avbryta din prenumeration på det nyhetsbrev du kommer att få som anmäld. När du har gått ur panelen tas dina personuppgifter bort.

Kontakt

E-post: tf.nyaresvanor@lund.se

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?