Länk till startsidan

Lunds cykelpanel

Cyklar du i Lund? Gör som nästan 300 andra och gå med i vår cykelpanel. Här kan du vara med och påverka i frågor som rör cykling. Hur kan vi göra det bättre för dig som cyklist?

Vi välkomnar alla som cyklar i Lund att anmäla sig till panelen. Vi eftersträvar en jämn fördelning av olika grupper och välkomnar i dagsläget särskilt dig som inte definierar dig som man, dig som är under 40 år och dig som bor utanför Lunds stad.

Jag vill gå med i panelen!

Cyklist som cyklar på väg fylld av snö.

Varför en cykelpanel?

De som bäst kan avgöra hur det är att cykla i Lund och vad vi som kommun ska göra för att bli bättre, är naturligtvis alla som cyklar i Lund. Därför behöver vi dig! I cykelpanelen kan du påverka på olika sätt; i den långsiktiga planeringen såväl som i konkreta frågor i närtid. Syftet är att vi ska få en bättre förståelse för cyklistens behov och möjlighet att diskutera cykelåtgärder.

Gruppdiskussioner, frågeformulär och nyhetsbrev

Som deltagare i panelen kommer du att få möjlighet att tycka till genom frågeformulär, gruppdiskussioner och kanske någon cykeltur per år. Fyra gånger per år får du ett nyhetsbrev med information och inbjudan till en aktivitet, där du kan bidra med dina synpunkter.

Maxantal och om du vill gå ur panelen

Även om vi önskar att vi kunde vara oändligt många i panelen, så har vi ett maxtak på deltagare. När panel har nått maxtaket kommer den är stängas. Du kan när som helst lämna panelen genom att höra av dig till oss.
E-post: tf.nyaresvanor@lund.se

När du går ur panelen tas dina personuppgifter bort.

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?