Länk till startsidan

Hedenhös förskola

Välkommen till oss på förskolan Hedenhös! Vi finns på området Gunnesbo i Lund. Vi strävar efter ett avdelningsöverskridande samarbete, där barnen har sin bas, trygghet och hemvist på respektive avdelning.

Buskar i förgrunden, bakom dessa syns en sandlåda med klätterställning och rutschkana samt en större gräsyta.
Hedenhös förskola.

Här på Hedenhös har vi plats för upp till runt 60 barn, uppdelat på fyra avdelningar. Två avdelningar är för de mindre barnen och två till de lite större.

Vi arbetar i grupper och strävar efter ett samarbete i hela huset men där barnen har sin hemvist på sina avdelningar. Vi vill att barnen ska ha en trygghet med all ordinarie personal som arbetar i huset.

Kontakta oss på Hedenhös förskola

Besöksadress: Bronsåldersvägen 2, 226 54 Lund

Telefon: 046-359 91 55

Frånvaroanmälan i Skola24 med Bank-id

Frånvaroanmälan i Skola24 - inloggning med användaruppgifter

Hitta hit via karta

Biträdande rektor

Alexandra Elofsson
046-359 91 55
alexandra.elofsson@lund.se

Så här arbetar vi

Vi har en stor utemiljö med grön omgivning och stor inhägnad lekyta. VI är ute och leker mycket, lär och upptäcker i naturen samt utmanar barnen på olika sätt motoriskt ute på vård gård och i närområdet.

Mat och bibliotek på förskolan

På Hedenhös har vi ett tillagningskök med en kock som är engagerad i våra barn på förskolan. Vi har odlingar utomhus, här sker diskussioner kring odlingar och mat tillsammans med barnen.

Vi har förskolebibliotek i huset på förskolan.

Grön flagg

Vi har varit aktiva i Grön Flagg och arbetat utefter deras områden. Grön Flagg är både ett pedagogiskt verktyg och en certifiering för skolor och förskolor som arbetar aktivt och långsiktigt med hållbar utveckling.

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?