Länk till startsidan

Dressinens förskola

Välkommen till oss på Dressinens förskola! Dressinen är en nybyggd förskola som ligger på Revingegatan i nära anslutning till Hardebergaspåret.

På Dressinens förskola har vi nya, fräscha lokaler med välgenomtänkta lärmiljöer och en härlig grönskande gård med många lekutmaningar. Här har vi plats för runt 70 barn uppdelat på fyra avdelningar, där de yngre barnen går på Spåret och Rälsen. På Loket och Vagnen hittar vi de äldre barnen.

Barn som målar med fingerfärg.

Kontakta oss på Dressinens förskola

Besöksadress: Revingegatan 12A, 223 57 Lund
Postadress: Box 41, 221 00 Lund

Avdelning Spåret: 046-359 57 83
Avdelning Loket: 046- 359 59 83

Frånvaroanmälan i Edlevo med e-legitimation

Kontakta rektor

Biträdande rektor: Caroline Jelkander
Telefon: 046-359 67 40
E-post: caroline.jelkander@lund.se

Rektor: Camilla Grankvist
Telefon: 046-359 65 16
E-post: camilla.grankvist@lund.se

Förskolan har närhet till fina grönområden och kulturella upplevelser såsom Stadsparken, Stenkrossen och Sagohuset. På Dressinens förskola vill vi skapa förutsättningar för barnen att utvecklas till innovativa, nyfikna, kunskapstörstande och kreativa personer.

Maten på förskolan och Grön Flagg

Maten vi serverar lagas i vårt egna kök, som ibland också ger oss nybakat bröd. På Dressinens förskola har vi GrönFlagg-certifiering, som är både ett pedagogiskt verktyg och en certifiering för skolor och förskolor som arbetar aktivt och långsiktigt med hållbar utveckling.

Vill du ansöka om en plats på förskolan?

Ansök, ändra eller säg upp plats

Plan mot kränkande behandling

På förskolan har vi en plan mot kränkande behandling, diskriminering, trakasserier och sexuella trakasserier. Kontakta oss på förskolan om du vill läsa planen så mejlar vi den till dig.

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?