Länk till startsidan

Välkommen till Rekryteringsenheten

Så roligt att du har sökt dig till oss! Vi stöttar våra verksamheter med timavlönade medarbetare och vi är så glada att du ska jobba med oss.

Vi har fyra verksamhetsområden. Dessa är hemvård för äldre, särskilt boende för äldre, boende och habilitering och stöd och aktivering med timavlönade medarbetare.

Våra yrkesgrupper är:

  • Undersköterska
  • Vårdbiträden
  • Stödassistenter
  • Stödbiträden

Jobba som timvikarie inom vård och omsorg

Utbildning/Kompetens

För att få en tillsvidareanställning inom vård- och omsorgsförvaltningen krävs idag att du har genomgått gymnasieskolans omvårdnadsprogram eller annan motsvarande utbildning. De timanställda som idag är anställda utan formella utbildningen, uppmuntras därför att utbilda sig inom yrket.

Bredvidgång, uppföljning och delegering

Innan du börjar din timanställning kommer du att gå bredvid på en av våra enheter. Efter bredvidgången bokas du in till en obligatorisk introduktion till förflyttningsteknik.

Uppföljning

Efter cirka tio arbetstillfällen kommer en uppföljning att göras. Du får en länk till din e-post av oss som berör din introduktion och hur du blivit bemött. Enhetschefen gör en bedömning på dig och hur du fungerat i ditt arbete. Därefter ger enhetschefen dig feedback och efter ytterligare en tid görs en ny uppföljning.

Har du klagomål/problem på din arbetsplats ska du vända dig till enhetschefen på respektive enhet. Du kan såklart också prata med oss på Rekryteringsenheten.

Delegering

Delegering sker av sjuksköterska på respektive enhet. Delegeringen är bunden till den enhet du arbetar på. Får du anställning på ytterligare ett arbetsställe krävs en ny delegering som gäller där. Har du frågor fråga alltid en sjuksköterska.

Du får aldrig ta emot en delegering av en undersköterska.

Kontakta Rekryteringsenheten

Rekryteringsenheten har öppet helgfria vardagar kl. 07.30 - 16.00. Besök enligt överenskommelse.

HR-administratör: Ann-Helen Lembke
Telefon: 046-359 83 06

Ann-Christin Persson
Telefon: 046-359 84 23

E-post: rekryteringsenheten@lund.se

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?