Länk till startsidan

Hjälp oss att testa

Vi skapar tjänster och funktioner för att hjälpa dig i olika ärenden eller skeden i livet. Ibland behöver vi testa våra tjänster för se att vi är på rätt väg och för att säkerställa att du som användare förstår processen. Då behöver vi dig!

Person sitter vid ett skrivbord med en bärbar dator.

För att vi ska kunna bygga bra tjänster är det viktigt vi tar med dig som användare i processen. För oss som kommun innebär det att vi söker testpersoner vi kan kontakta när vi ska testa nya tjänster.

Jag vill bli testare!

När vi ska testa en ny, eller befintlig, tjänst så kontaktar vi de testanvändare som stämmer mot vår målgrupp för just den tjänsten. Du får erbjudande om ett antal möjliga testtider och anger vilka tider som passar dig. Sedan bekräftar vi en tid för testet.

Så här går testerna till

Testerna kan ske på plats eller digitalt, beroende på vad det är som ska testas. Ibland vill vi att du testar på en dator och ibland på en mobil eller surfplatta. Du behöver inte ha någon särskild erfarenhet eller bakgrund för att bli testare. Och det är viktigt att komma ihåg att du som testare inte kan göra fel!

Givetvis har du möjlighet att tacka nej om du inte har möjlighet. Vi kan inte erbjuda någon ersättning, mer än vårt varmaste tack för din tid och engagemang.

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?