Länk till startsidan

Informationsmaterial och nyhetsbrev

Skriv upp dig för vårt nyhetsbrev för att få senaste nytt om vad som händer kring sophantering och återvinning. Du kan även få sms om tömningar och driftstopp. Här hittar du också sorteringsguider och taxebroschyrer för nedladdning.

Just nu fungerar inte vår tjänst för nyhetsbrev och sms.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få sms om tömningar och driftstopp!
Det är mycket som kan uppstå i vår verksamhet som gör att vi behöver informera er, våra kunder. Det kan gälla driftstörningar, problem på en specifik plats eller förändringar i våra tjänster. SMS kan du få som påminner om tömningsdagar och berättar när vi har driftstopp. I vårt nyhetsbrev via mejl berättar vi om förändringar i våra tjänster och annat som händer om återvinning. Vi skickar ut informationsbrevet två till tre gånger per år.

Fyll i med din e-postadress så får du vårt nyhetsbrev. Fyller du i ditt mobilnummer och anger att du vill ha sms, får du ett sms som påminnelse dagen före tömning, helt utan kostnad.

Ange din e-postadress. Fyller du i ditt telefonnummer och anger att du vill ha sms, får du ett sms som påminnelse dagen före tömning, helt utan kostnad.

Taxor 2021

Sorteringsguider

Sorteringsguideerna tar upp hur förpackningar, matavfall och restavfall ska sorteras.
Sidstorlek A4 dubbelsidig.

Recycling guidelines in English

Sorting guide, page size A4 double-sided, with how packaging, food waste and residual waste are sorted.

Uppdaterad:

Hjälpte informationen på denna sida dig?