Länk till startsidan

Lägenhetsnummer

Lämna förslag på lägenhetsnummer till ditt nybyggda flerfamiljshus. Registret används i statistiksyfte och är inte kopplat till bostadsinnehavare eller de som är skrivna på adressen.

Lämna förslag till lägenhetsregistret

Om det finns mer än en bostadslägenhet med gemensam entré ska du som fastighetsägare föreslå lägenhetsnummer för varje lägenhet. Lägenhetsnummerna ska följa lägenhetsregistrets standard. E-tjänsten nedan hjälper dig att få med alla uppgfter. Du kan även bifoga en pdf via tjänsten. Kommunen fastställer lägenhetsnumren och underrättar fastighetsägaren om beslut.

Vill du hellre lämna in uppgifterna via pappersblankett är du välkommen att kontakta medborgarcenter så skickar vi den till dig.

Lägenhetsregistret innehåller också information om antal rum, kökstyp, bostadsarea och lägenhetskategori. Registret används i statistiksyfte och är inte kopplat till bostadsinnehavare eller de som är skrivna på adressen.

Adresser och namnsättning

Har du förslag på namn för adresser, torg eller parken kan du skicka det till oss.

Adresser och namnsättning

Kontakt

Har du frågor eller om du vill ha hjälp är du varmt välkommen att ta kontakt med medborgarcenter. Berätta vad du behöver hjälp med när du kontaktar oss – du får svar direkt eller blir lotsad vidare till en handläggare.

E-post: kartor@lund.se
Telefon medborgarcenter: 046-359 50 00

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?