Lunds kommun startsida

För dig som vill förändra världen!

Katedralskolan

Istället för Öppet hus finns här digitalt material där du lär känna Katedralskolan och dess program. Undrar du något? Alla kontaktuppgifter till skolans personal finns här på hemsidan. Välkommen att höra av dig!

Katedralskolan

Den tidigare eleven Claes-Henrik Dohlman skänker två miljoner till en ny premiefond i tacksamhet över åren på Katedralskolan. Avkastningen ska gå till premier i naturvetenskapliga ämnen med första utdelning i juni 2022.

Katedralskolan

Statsvetare, diplomat, journalist, forskare eller kanske redaktör? Oavsett vad du drömmer om så kan dina kunskaper i historia ta dig dit. Sök spetsutbildning på Katte

Välkommen till oss på Katedralskolan!

Katedralskolan erbjuder utbildningar av högsta kvalitet, stor valfrihet när det gäller kursval samt ett nära samarbete med universitet, företag, ideella organisationer och kulturinstitutioner.

Skolan ligger i Lunds historiska stadskärna där vi kombinerar charmiga lokaler med modern teknik och en stimulerande studiemiljö. Vi har högutbildade och erfarna lärare och våra utbildningar är av högsta kvalité.

Allt hänger samman

Möt Denise vars intresse för historia förde henne från Lund via Bryssel till Köpenhamn.