Länk till startsidan

$currentPage

Mötesplatser och aktiviteter för unga

Vad gör du på fritiden? På våra mötesplatser hittar du många roliga aktiviteter, anpassade för olika åldrar. Kom hit och var med eller visa oss vilka aktiviteter just du gillar, så skapar vi dem tillsammans.

Häng med oss

Är du mellan 12 och 18? Vill du ha en rolig och utvecklande fritid? Perfekt, då tycker vi att du ska komma till en av våra mötesplatser för unga. Vi erbjuder massor av olika aktiviteter både på vardagar och helger. På loven har vi aktiviteter för dig som är från 10 år.

Du är välkommen till mötesplatserna för att träffa kompisar, spela spel och använda musik- och gameingutrustning (utbudet varierar på våra mötesplatser). Vi har ofta olika typer av aktiviteter, kolla in våra instagramkonton för att veta vad som händer.

Sunburn

Sunburn är sommarens stora ungdomssatsning där alla våra mötesplatser för unga flyttar ut sin verksamhet till Stadsparken. Vi finns bredvid klätterblocket. Dessutom kommer det finnas rullande aktivitetsvagnar i byarna och spännande utflykter. När skolorna stänger öppnar vi upp Sunburn för dig som är 12–18 år.

Sunburn pågår hela sommaren, från 15 juni till 17 augusti. Vi har öppet måndag till lördag mellan klockan 10–22.

Välkommen till Sunburn.

Logotyp som visar en sol med namnet Sunburn.
Tre unga kvinnor som står tillsammans i grupp.
Två personer sitter framför datorer och gamear.

Saknar du någon aktivitet?

Vi hittar gärna på nya saker, prata med oss så kan vi lösa det tillsammans.

Genomför ett ungdomsprojekt

Är du mellan 13 och 25 år och har du en tanke eller idé kring ett ungdomsprojekt? Vill du skapa en grupp eller förening? Vi vill gärna hjälpa och coacha dig. Helt gratis! Prata med oss på gårdarna. Mobila gruppen stöttar och coachar dig också till att skapa dina egna fritidsaktiviteter.

Unga leder unga – stöd till ungas egen organisering

Uppdaterad:

Dela sidan:

Aktuellt

Uppleva och göra

Det händer alltid något här; en konsert, utställning eller föreställning. Här hittar du allt!

Uppleva och göra

Ute eller inne? Till fots, häst eller cykel? Låna prylar? Här hittar du allt.

Uppleva och göra

Lund är händelsernas stad, året om. Lunds kommun arrangerar, bland annat litteraturfestivalen Litteralund, sommaraktiviteter som Sommarlund och vinteraktiviteter Vinterlund.

Aktuella evenemang

Hämtar evenemang...