Länk till startsidan

Mobila gruppen

Vi tror att du är bäst på att veta vad du vill göra. Därför kan vi coacha dig som är ung till att skapa dina fritidsaktiviteter. Oavsett om du är entreprenör eller om du behöver ett eget forum att vara i. Kom till oss, vi hjälper dig där du är!

Vi i mobila gruppen är där du är – på skolorna, arrangemang och andra ställen där vi vet att unga brukar vara.

Följ Mobila gruppen på Instagram

Skapa din egen fritid

Mobila Gruppen stöttar och coachar dig som är ung till att skapa dina fritidsaktiviteter. Det kan vara små eller stora arrangemang, föreningar eller projekt. Vi kan guida dig som är unga rätt bland bidrag och föreningar. Du kan alltid boka möte med oss på vårt kontor på Stenkrossen eller så träffar vi dig där du är.

Entreprenörskap

De senaste åren har vi arbetat med unga entreprenörer. Vi kan hjälpa dig med grunderna i att utveckla en företagsidé eller guida dig till någon med expertkunskap om det samma. Din tanke kan vara allt mellan produkt/tjänstutveckling, kreativ och kulturell verksamhet eller något som gör något bra för andra.

Alla ska få vara med

Vi har under alla år arbetat mycket med grupper som hamnar utanför i samhället. Därför jobbar vi med dig som har behov av vara i ett särskilt forum, anpassad fritid. Du som inte passar in eller känner att du inte är välkommen i andra forum. Vi jobbar också med dig som har särskilt spetsintresse. Alla förtjänar att ha en bra fritid.
Vill du veta mer om oss eller hur du kan göra för att förändra din fritid? Kontakta oss gärna!

Hjälp att genomföra projekt

Är du mellan 13–25 år är du välkommen till oss om du behöver hjälp med att genomföra ungdomsprojekt eller vill starta en grupp eller förening. Vi coachar dig gärna.

Allt stöd och alla aktiviteter är gratis!

Utöver gårdarna finns mobila gruppen, som stöttar och coachar dig till att skapa dina egna fritidsaktiviteter.

Unga leder unga – Stöd till ungas egen organisering

Telefon: 073-415 08 42

Verksamhetsledare: Saga Björk
E-post: saga.bjork@lund.se

ComUng – mötesplats med vägledning och stöd för unga

ComUng är till för dig mellan 16 och 25 år. Vi hjälper dig med olika frågor, exempelvis att komma vidare till jobb eller studier. Tillsammans med dig hittar och skapar vi möjligheter!

ComUng

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?