Länk till startsidan

Kulturnatten

Lördagen 16 september är det dags för det årliga kultursmörgåsbordet. Nytt för i år är att dansbanan flyttas till Botulfsplatsen där vi nu kan fokusera på rytmiken istället för trafiken. På Kemicentrum visas både världens kanske största ostbåge och smör från Vasaskeppet. I vanlig ordning är det en massa både gammalt och nytt som tillsammans gör Kulturnatten i Lund till vad den är. Välkommen!

Aktuellt

Kulturnattens program

Du hittar alla programpunkter i vår digitala evenemangskalender eller i vårt tryckta program.

Det tryckta programmet hittar du bland annat hos Visit Lunds InfoPoints, bibliotek och medborgarcenter, samt vid vår infodisk i Stadshallen under själva Kulturnatten.

Looking for an English version of the program?

We have listed the program, visit the page and use the website's translation tool.

Program listed by location

Cirkusvagnen, Krafts torg, Kulturnatten 2022

Kila till Botulfsplatsen

En skön oas mitt i stan! Inga bussar men desto mer kultur i en nygammal miljö. Träffa olika föreningar, prata stadsutveckling i stadskärnan eller ta en svängom på dansbanan där över 20 dansföreningar bjuder på blandade stilar. Senare på kvällen levereras en DJ-performance av Klubb Kadaver som är kvällens Nattväktare.

Isbana med flera skridskoåkare på kvällen, upplyst av ljusslingor.

Klura med Kulturnatten

Gå vår tipspromenad runt Lund under Kulturnatten och passa på att besöka några av våra fantastiska näringsidkare och kulturinstitutioner. Vinn fina priser från stadens handlare och presentkort från Lund City. Det finns frågor för både stora och små! Tipspromenaden startar och slutar vid Kulturnattens infodisk inne i Stadshallen.

Kulturnatten 2021

Käka under Kulturnatten

I år finns det matvagnar på både Stortorget, Mårtenstorget och Botulfs- platsen! Sött och salt från världens alla hörn. Fish n’ chips, pannkakor, västafrikanskt, hamburgare eller kanske langos? På Stortorget finns det dessutom gott om sittplatser där du kan slå dig ner och avnjuta underhållning från scenen medan du låter dig väl smaka av några godsaker.

Isbana med flera skridskoåkare på kvällen, upplyst av ljusslingor.
Håll dig uppdaterad

Följ vår Facebooksida för senaste nytt och eventuella ändringar.

Till dig som arrangör

Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig med dina frågor.

Aktuellt

Evenemang