Länk till startsidan

ComUng - mötesplats med vägledning och stöd för unga

ComUng är till för dig mellan 16-25 år och verksamheten drivs i samverkan mellan socialförvaltningen, kultur- och fritidsförvaltningen och utbildningsförvaltningen i Lund.

Bytaregatan 9

Nu är det öppet för spontana besök enligt öppettiderna nedan

Max 35 personer gäller

Ditt bokade besök med Arbetsmarknadskonsulent eller Studie- och yrkesvägledare gäller fortfarande som vanligt. Prata med din Arbetsmarknadskonsulent eller din Studie- och yrkesvägledare om du har några frågor.

Följ oss gärna på Facebook eller Instagram för att hålla koll på förändringar om öppettider: @comunglund

För kontakt med Fritidsledare och mötesplatsen: ring 046-359 45 81
Avbokning av möten och andra frågor: ring 046-359 84 48 eller mejla comung@lund.se


Öppettider, tills vidare

Måndag

kl 13-20


Tisdag

kl 13-20

kl 17-20 endast tjejer!

Öppet endast för tjejer mellan kl 17-20.

Onsdag

kl 13-20

Drop-in vägledning på plats mellan kl 15-17

Torsdag

kl 13-20


Fredag

kl 13-20


Drop in-vägledning

Alla tisdags- och onsdagseftermiddagar erbjuder vi bokad vägledning mot arbete och/eller studier. Det är bara att komma in till oss och fråga någon i personalen om drop-in vägledning så hjälper de dig att komma rätt.


Om du har bokat besök med din Arbetsmarknadskonsulent eller studie- och yrkesvägledare är du självklart fortfarande välkommen även andra tider. Prata med din arbetsmarknadskonsulent eller din studie- och yrkesvägledare om du har några frågor.

Vägledning

Kom och få hjälp med att söka jobb, skriva CV eller hitta utbildningar. Vi hjälper dig att hitta rätt!

Du kan träna med oss, låna en dator eller ta en kopp kaffe/te. Vi kan hjälpa dig att starta din egen aktivitet, ett projekt eller - varför inte bilda en förening?

Vi som finns här för dig

Hos oss finns arbetsmarknadskonsulenter, fritidsledare samt studie- och yrkesvägledare. ComUng erbjuder dig som besökare möjlighet till sociala aktiviteter, friskvård och vägledning.

Fritidsledare

Till oss fritidsledare Anna, Margarita, Ricardo, Sebastian, Susanne och Tony kan du komma med dina frågeställningar – både högt och lågt. Vi finns i huset under alla öppettider!

Arbetsmarknadskonsulenter

Vi som är arbetsmarknadskonsulenter, Malin, Ida, Annika, och Andreas kan hjälpa dig med lösningar gällande din sysselsättning, praktik eller frågor som rör socialförvaltningen. Vi finns tillgängliga för drop-in vägledning på tisdagar och onsdagar 15.00-17.00.

Studie- och yrkesvägledare

Du som är 16-20 år och inte har påbörjat eller fullföljt gymnasiet, kan ta kontakt med vår studie- och yrkesvägledare Annika. Kommunen har ansvar för att hålla kontakt med dig och erbjuda dig individuellt stöd.
Du kan också vända dig hit för frågor gällande vuxenutbildningar, kom in till oss så hittar vi en tid med studie- och yrkesvägledare på Vägledningscentrum.

Samordnare

Har du andra frågor kring vår verksamhet eller behöver avboka ett möte är du välkommen att kontakta vår samordnare Andreas.

E-post: andreas.sohlbergintiso@lund.se

Telefon: 046-359 84 48.

Detta är ComUng

ComUng började 2011 som ett samverkansprojekt och medfinansierades av Europeiska socialfonden. Sedan 2014 ComUng en mötesplats med gemensam information, vägledning och stöd. Målet är att fler unga ska nå innanförskap, det vill säga egen försörjning och makt över sitt liv.

ComUng är en dörr in till det stöd som finns att tillgå för att hitta jobb eller studier. Idén är att vi tillsammans med dig ska hitta och skapa möjligheter!

Kontakt

Följ oss i sociala medier

ComUng på Instagram

ComUng på Facebook

Bra länkar

Arbetsförmedlingen

Lediga jobb i offentlig sektor

Uppdaterad:

Hjälpte informationen på denna sida dig?