Länk till startsidan

Konferens på Habo gård

Habo gård erbjuder dagkonferenser i lugn och lantlig miljö. Passa på att nyttja det natursköna läget genom att boka konferens ute i det gröna eller ”Walk and talk” – promenadmöten. När ni väljer att förlägga er konferens hos oss stödjer ni samtidigt vår verksamhet och våra aktiviteter för seniorer och personer med funktionsnedsättning.

En korg med frukt och en bricka med vatten och glas, står på ett bord i en konferenssal med deltagare.

Konferenspaket

  • Heldag: 600 kronor per person, exklusive moms.
  • Halvdag: 485 kronor per person, exklusive moms.
  • Halvdag utan lunch 325 kronor, exklusive moms.

I bokningen ingår förmiddagsfika och/eller eftermiddagsfika samt lunch. Frukt och vatten finns i konferenssalen/mötesrummet under hela dagen.

Notera att priserna som anges avser innevarande år. Priset kan komma att justeras vid fakturering om bokningen ligger framåt i tiden då våra priser årligen justeras utifrån indexuppräkning.

När du har fyllt i bokningsformuläret får du en bekräftelse per mejl som fastställer din bokning.

Våra rum är utrustade med projektor/skärm, blädderblock, whiteboard, pennor och block.

De olika rummen rymmer 2–80 personer. Kontakta oss om du har särskilda önskemål.

E-post: konferens.habogard@lund.se
Telefon: 046-359 45 75

Så här kan du ta dig till Habo gård

Kaffe- och tekanna står på en buffé med blommor.

Aktiviteter

Intill Habo gård ligger Habo Fure, ett naturreservat som bjuder på natursköna upplevelser. Ta en bensträckare i den friska luften och njut av fikat i trädgården när solen tittar fram. Vi erbjuder också aktiviteter som flottfärder på Höje å, kanotpaddling, grillning, boule med mera. Om ni har tankar eller önskemål om aktiviteter så kontakta oss gärna.

Boka en färd med flotten och upplev en härligt resa när flotten långsamt glider fram längs Höje å med ett rikligt djur- och växtliv, mellan båtar och sommarstugor.
Det finns två flottar och vardera flotte tar åtta passagerare. Flottfärderna är populära och behöver bokas i god tid. Turen tar cirka 1,5 timme och ni kan välja att få er fika serverad under färden.

Avfärd tidigast kl. 10.00 och senast kl. 14.00.

Flottfärderna är väderberoende och kan om kaptenen anser det, ställas in.

Kostnad

192 kr per person (exkl. moms)

På Habo gård finns två boulebanor där det finns utrymme för både lekfullt och tävlingsinriktat boulespel. Utrustningen får ni låna kostnadsfritt vid förbokning.

Ta en paus och njut av den fina naturen längs med Höje å. Det finns tre kanoter att hyra och flytvästar finns att låna.

Kostnad

50 kronor per person (exklusive moms)

När du är på konferens hos oss är det synd att missa utemiljön. Samla gruppen ute i parken och utmana varandra i kubb. Kubb är ett roligt spel som passar alla. Vi har flera kubb att låna så ni kan dela upp er i grupper.

När du är på konferens hos oss är det synd att missa utemiljö. Samla gruppen ute i parken och möt varann i hästskokastning. Vi har flera uppsättningar hästskor att låna så ni kan dela upp er i grupper.


En kort inspirationsföreläsning om naturen som friskfaktor och dess restorativia effekter, om vikten av naturkontakt och varför vi mår bra ”där ute”. Efter föreläsningen följer en guidad sinnespromenad i närliggande Habo fure alt. Habo gårds park.

Ni får även förslag på enkla avkopplande mindfulness-övningar i naturen och hur ni kan bjuda in naturen för att skapa ro på arbetsplatsen.

Tid: 60 minuter plus tid för att göra sig redo för promenad (beroende på gruppens storlek).

Kostnad

Pris: 275 kronor per person – minst 6 deltagare och max 12 deltagare.

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?