Lunds kommun startsida

En skola som sticker ut!

Nyhet

Stort grattis till Elisabeth Hultman, Lena Osvaldsson, Lina Pfeiffer och Johanna Sandström, våra lärare i franska, tyska och spanska som prisats för sitt Erasmus projekt ”Multilingualism for a Sustainable Society” .

Har du inte bestämt dig och vill prova på att vara Spykist för en dag? Då kan du anmäla dig till våra skugg/prova-på-dagar. Här kan du läsa mer om hur det går till, och hur du anmäler dig.

Den 1 februari fyller Spyken 175 år! Det kommer vi att fira på många olika sätt under årets gång. Vi jobbar för fullt med att fylla vår nya jubileumssida med berättelser och roliga fakta om Spykens historia.

Välkommen till oss på Spyken!

Välkommen till en skola där du får vara den du vill. Där taket är högt och du möts av öppenhet och respekt oavsett vilka intressen, åsikter och drömmar du har.

Spyken är en kreativ skola som får dig att tänka nya tankar, upptäcka andra stigar och hitta din väg ut i livet. Vare sig du är elev på Naturvetenskapsprogrammet, Humanistiska programmet, Samhällsvetenskapsprogrammet eller Estetiska programmet ingår du i skolans starka gemenskap.

Är du nyfiken på Spyken eller letar efter länken till Vklass? Då har du hittat rätt!

Biblioteket har öppet alla skoldagar, måndag - fredag kl. 8.00 - 16.00. Här kan du söka söka information och få handledning av fackutbildade bibliotekarier.

Genom lärande för hållbar utveckling och samarbeten med lärare, skolor och organisationer i andra länder skapar vi arenor för kunskapande, kompetensutbyten och positiva erfarenheter!