Spyken

En skola som sticker ut!

Årets studentutsläpp på Spyken går av stapeln den 11 juni kl 13-16. Varmt välkomna!

Varmt tack till alla som deltog vid Spykens informationsmingel den 23 januari 2024. Information om nästa års öppet hus publicerar vi i höst. Du som sökt till någon av våra utbildningar med färdighetsprov kan läsa mer om det här.

Följ oss på Instagram och ta del av stora och små händelser på skolan. Vi delar med oss av utställningar, konserter, drömmar en grå dag i november och sist men inte minst, utsparken!

Välkommen till oss på Spyken!

Välkommen till en skola där du får vara den du vill. Där taket är högt och du möts av öppenhet och respekt oavsett vilka intressen, åsikter och drömmar du har.

Spyken är en kreativ skola som får dig att tänka nya tankar, upptäcka andra stigar och hitta din väg ut i livet. Vare sig du är elev på Naturvetenskapsprogrammet, Humanistiska programmet, Samhällsvetenskapsprogrammet eller Estetiska programmet ingår du i skolans starka gemenskap.

Är du nyfiken på Spyken eller letar efter länken till Vklass? Då har du hittat rätt!

Biblioteket har öppet alla skoldagar, måndag - fredag kl. 8.00 - 16.00. Här kan du söka söka information och få handledning av fackutbildade bibliotekarier.

Genom lärande för hållbar utveckling och samarbeten med lärare, skolor och organisationer i andra länder skapar vi arenor för kunskapande, kompetensutbyten och positiva erfarenheter!