Länk till startsidan

Studentutsläpp på Spyken

Söker du information om studentutsläpp 2022 eller 2023? På denna sida publicerar vi all information som våra studenters gäster kan tänkas behöva veta. Varmt välkomna!

Studenterna själva får dessutom mer detaljerad information om sin stora dag. Den publicerar vi i vår skolportal Vklass.

Utsläppstider torsdag 9 juni 2022

Klasserna släpps ut i bokstavsordning med ett par minuters mellanrum. Det är mycket viktigt att vara här i god tid.

kl. 13.00: NA19a,b,c,d och e

Kl. 14.00: ES19a,b,c och HU19

Kl. 15.00: SA19a,b,c,d

Insläpp på skolgården

Vi släpper in gäster på gården via grinden mot Dalbyvägen och släpper ut er via grinden mot Arkivgatan. Vi vill be er vara uppmärksamma på att det blir väldigt trångt på skolgården och vid vackert väder mycket varmt.

Vill du istället ta del av utspringet digitalt?

För er som istället vill ta del av er students utsläpp på distans så livestreamar vi hela utspringet. Vi får dock inte dela länken här på hemsidan, utan våra studenter får länken via vår skolportal Vklass, så att de kan dela den till nära och kära.

Viktig trafikinformation

Observera att Arkivgatan är avstängd mellan Dalbyvägen och Skolgatan, samt att Arkivgatan och Skolgatan är enkelriktade denna dag.

Det är väldigt mycket trängsel. Vi rekommenderar därför alla gäster att parkera i något av de närliggande parkeringshusen och anlända till fots!

Studentutsläpp 2023

Utsläppet 2023 är torsdagen den 8 juni.

Är du nyfiken på tidigare års studentutsläpp?

På vårt instagramkonto kan du ta del av videos och bilder från utspring 2021. (Du får scrolla rejält!) I år kommer vi att fånga upp och behålla det bästa från studentutsläppen pandemiåren. Vi kommer även i år att dela bilder och filmer från utspringsdagen på Instagram.

Se alla studentbilder på Instagram

Till Spykens instagram

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?