PLUS-aktiviteter

PLUS kallar vi de aktiviteter i olika ämnen där du som är elev på Polhemskolan får möjlighet att plugga lite extra och möjligheten att ställa frågor i det ämne som aktiviteten tar upp.

Elev med långt brunt hår med ryggen mot kameran sitter vid en bänk och arbetar vid datorn. I bakgrunden syns ryggarna på andra elever.

PLUS i Kemi

Alla Polhemselever som har frågor om kemi är välkomna till Kemi+! Tid och plats hittar du på vklass.

PLUS i Matte och Fysik

Få hjälp med läxläsning och problemlösning, extra genomgångar och möjlighet att prata om ämnet med en erfaren lärare. Tid och plats hittar du på vklass.

Mattecentrum

Mattecentrum är en ideell förening som helt gratis hjälper barn och ungdomar att förbättra sina kunskaper i matematik. Mattecentrum har en av sina räknestugor hos oss på Polhem.

Tider och platser hittar du via Mattecentrums hemsida.

I räknestugan kan du få läxhjälp, men också hjälp med att plugga inför prov eller vad du vill. Vi kan garantera att du får hjälp med matte på högstadie- och gymnasienivå.

Du tar med dig mattebok, egen penna, papper, miniräknare och annat material du behöver för att plugga. Ingen närvaroplikt (du får gå när du har fått hjälp). Du behöver inte göra en förhandsanmälan. Mattecentrums räknestugor i Lund

Uppdaterad:

Dela sidan: