Länk till startsidan

$currentPage

Lunds näringslivsdag

11 april 2024

Lunds näringslivsdag

Den 11 april arrangerades den årliga näringslivsdagen med fokus på förmågor från Lund. En dag för att hylla och lyfta Lunds företagare och en dag som sprudlade energi och glädje i kombination med intressanta samtal om idéer och nytänkande för en hållbar framtid.

Två kvinnor står i strålkastarljuset på en scen framför ett publikhav.

Omställning – affärsmöjligheter

Temat för dagen var ”Omställning och affärsmöjligheter: I tider av snabb förändring”. Under dagen fick vi lyssna till samtal med näringslivets företrädare om omställningens framgångsfaktorer, nya innovationer och spännande vägar framåt.

Gruppbild med sex personer på en scen. Tre av de håller i diplom, pris och blombukett.
Prisutdelning av Lunds kommuns näringslivspris. Magnus Fredriksson och Jens Richter, Patrik Källåker och Anna Hall från Alfa Laval tar emot priset av Anders Almgren, kommunstyrelsens ordförande, och Adam Sandgren, näringslivschef.

Vi delar ut näringslivspriset

Lunds kommuns näringslivspris är ett hedersomnämnande som delas ut årligen till en person eller en organisation, som med framgång utvecklat företag eller innovation i Lund. Utmärkelsen är ett sätt att lyfta initiativ och företagsamhet som bidragit till att på ett hållbart sätt utveckla Lund.

Lunds kommuns näringslivspris 2023 tilldelades Alfa Laval.

Ytterligare fyra priser delades ut till lundaföretagare som utmärkt sig under det gångna året.

Fem lundaföretag prisades under Lunds näringslivsdag

En dag för Lunds näringsliv

Ett livskraftigt näringsliv är viktigt för Lund - både idag och i framtiden. Med näringslivsdagen vill vi lyfta näringslivets framgångar samtidigt som vi skapar en arena där företrädare för kommun och företag kan mötas och gemensamt blicka framåt. Dagen arrangeras i samarbete mellan Lunds kommun, Handelsföreningen Lund, Lunds NyföretagarCentrum och Företagarna Lund.

Uppdaterad:

Dela sidan:

Aktuellt

Stadsutveckling och trafik

Lunds kommun växer och utvecklas. Det händer mycket, nu och i framtiden. Allt för att Lund ska ge dig plats att växa – i tusen år till.

Stadsutveckling och trafik

Alla pratar om en smartare och mer hållbar framtid. I Brunnshög skapas den. Och den skapas runt människorna som ska bo där, med deras framtida behov i fokus.

Företag, näringsliv och förening

Några gånger per år skickar vi ut ett nyhetsbrev från vår näringslivsenhet, späckat med intressanta artiklar och händelser för dig som är företagare i kommunen.