Länk till startsidan

Sjuksköterska Kväll

Vård- och omsorgsförvaltningen

Om oss

All legitimerad personal ingår i en teambaserad hälso- och sjukvårdsorganisation, med fokus på samarbete, utbildning och utveckling där man tillsammans samordnar och planerar insatser. Inom vård- och omsorgsförvaltningen finns en centraliserad organisation av sjuksköterskor som arbetar kväll/natt och som utför insatser enligt HSL till brukare/patienter inom hemvården, LSS och på våra särskilda boende. Vårdhandbokens riktlinjer är vår ledstjärna och vi prioriterar en god bemanning.

När man arbetar kväll som sjuksköterska i Lunds kommun är arbetstiden 15.00-23.00 och arbetstidsmåttet 34.33 timmar/vecka vid heltid.

Vi erbjuder en kompetensutvecklingsdag i månaden, 9 månader om året, där du kan hospitera i lämplig arbetsmiljö eller gå interna/externa utbildningar, allt för att skapa trygghet och utveckling i din yrkesroll.

Vill du få en inblick i verksamheten innan du bestämmer dig? Du får gärna gå bredvid ett arbetspass eller del av ett arbetspass. Här möter du Annette som jobbar som kvällsjuksköterska.

Exempel på kompetensutveckling hos oss ser du här


Arbetsuppgifter

Arbetet innefattar såväl planerade, regelbundet återkommande insatser, som insatser av mer brådskande karaktär så som akuta bedömningar och andra insatser som behöver lösas under jourtid. Patientgruppen är företrädesvis äldre medborgare i kommunen men ansvarsområdet sträcker sig också över kommunens LSS-verksamheter och hemvård för yngre (18-65 år). 

Exempel på arbetsuppgifter du möter är akuta bedömningar enligt A-E, palliativa bedömningar och dödsfall, kateterproblem, sondmat med nasogastriskt sond, kontakt med Idoc och Mobila vårdteamet, handledning till omvårdnadspersonal, telefonrådgivning samt hantering av diverse infusionsutrustning och dialys(pås- och maskindialys).

Vi söker dig som

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har jobbat några år i yrket. Du lyssnar, kommunicerar och löser situationer på ett konstruktivt sätt. Ditt engagemang för arbete med människor är stort och ditt bemötande pedagogiskt och gott. Du har god förmåga att handleda och delegera omvårdnadspersonal, ge stöd och skapa trygghet. Du kan arbeta självständigt och tar beslut utifrån dina egna bedömningar. Det är meriterande med erfarenhet från en självständig position inom yrket.

Vi värdesätter särskilt att du är strukturerad och noggrann i ditt arbete. 

Du uttrycker dig utan svårigheter i svenska språket, du har goda kunskaper i digitala arbetsverktyg och du har B-körkort.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval och intervjuer. Välkommen med din ansökan!

 

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 100 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Hos oss står varje individs behov i centrum, och våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2024-05-25

Referensnummer

2024/468

Kontaktperson(er)

Facklig(a) företrädare

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?