Öppet hus och informationsmingel på Spyken

På denna sida hittar du som ska välja gymnasieutbildning information om Öppet hus och Informationsmingel på Spyken.

Vad är informationsmingel och när infaller det?

I januari har vi ett informationsmingel i Restaurang Spyken som ligger i Hus F–G på Arkivgatan 5. Den 23 januari 2024 slår vi upp portarna mellan kl 17–19.

Denna dag finns det inte möjlighet att se alla skolans lokaler, men du får träffa elever, lärare och annan personal. Varmt välkommen att komma och ta reda på mer om våra olika program och hur det är att gå på Spyken!

Prova-på-dag i januari

Kommande tillfällen för dig som ska välja gymnasieutbildning att besöka oss är våra prova på dagar på ES, HU, NA och SA samt Informationsminglet den 23 januari.

Anmälan till Prova-på-dagar

Vad är öppet hus och när infaller det?

På vårt öppet hus öppnar vi upp hela Spyken för dig som ska välja gymnasieutbildning och dina vårdnadshavare. I år slog vi upp portarna till öppet hus på Spyken klockan 17–20 den 17 oktober.

Varmt tack till alla som besökte oss!

 

Tält med spyken logga på Spykens skolgård där elveföreningen SPYKBAK och restaurang Spyken serverar kaffe och kakor till besökarna på Spykens öppet hus den 17 oktober 2023

Bidra till att minimera trängsel!

Det brukar komma väldigt mycket folk, så ett tips är att komma lite senare under kvällen. Efter kl 18 brukar det nämligen vara lite lugnare.

Begränsa också gärna antalet besökare. Denna kväll riktar sig enbart till elever i åk 9 och deras vårdnadshavare. Vi ser gärna att man begränsar sig till en vårdnadshavare per elev och lämnar syskon hemma om man kan.

Ta del av programmens presentationer i efter hand

Missade du öppet hus eller vill friska upp minnet? Under öppet hus håller varje programs biträdande rektor i en programpresentation där de berättar om våra olika program. Här kan du ta del av programpresentationerna i efterhand. Vi har också samlat vanliga frågor och svar från öppet hus i en FAQ.

Programpresentation ES ht 2023 Pdf, 4 MB.

Programpresentation HU ht 2023 Pdf, 4 MB.

Programpresentation NA ht 2023 Pdf, 3 MB.

Programpresentation SA ht 2023 Pdf, 4 MB.

FAQ -Vanliga frågor och svar från öppet hus

Programblad och poängplaner

Programblad och poängplaner för respektive program hittar du på sidan "Utbildningar på Spyken".

Där kan du också ta reda på mer om antagningsproven, prova-på-dagarna/skuggdagarna och läsa lite mer om vad som är unikt för våra olika program.

Programblad och poängplaner på sidan Ubildningar på Spyken

Fyra teaterelever sitter runt ett bord och arbetar med skrivsaker som ligger i en korg

Uppdaterad:

Dela sidan: