Öppet hus på Spyken

På denna sida hittar du information om Öppet hus och informationsmingel. Välkommen!

Vad är informationsmingel och när infaller det?

Våra öppet hus infaller på hösten och i januari brukar vi genomföra ett informationsmingel. Detta år slog vi upp portarna till hus F-G på tisdagen den 24e januari kl 17-19.

Denna dag fanns det inte möjlighet att se alla skolans lokaler, men besökare fick träffa elever, lärare och annan personal. Informationsminglet ägde rum i Restaurang Spyken på Arkivgatan. Som vanligt kom det väldigt mycket folk, så ett tips inför nästa år är att komma lite senare under kvällen. Efter kl 18 brukar det nämligen vara lite lugnare.

När är öppet hus?

I år var det på tisdagen den 25 oktober kl 17-20. Vi tackar alla som kom och ser fram emot att träffa många av er i augusti 2023! Datum och tider för nästa öppet hus på Spyken publicerar vi i september 2023.

Vad är öppet hus?

Under öppet hus kan du som går i åk 9 och ska göra ditt gymnasieval gå runt i våra lokaler samt ta del av programpresentationer och olika aktiviteter som elever och personal på Spyken håller i.

Program för öppet hus

Inför Spykens öppet hus publicerar vi ett detaljerat program med hålltider för de olika aktiviteterna på Spykens Gymnasiefestivalsida.

Utskriftbara presentationer

Här kan ni se de presentationer som vi visade i Aulan under Öppet hus den 25 oktober 2022.

Estetiska programmet (ES) Pdf, 3 MB.

Humanistiska programmet (HU) Pdf, 4 MB.

Naturvetensprogrammet (NA) Pdf, 6 MB.

Samhällsvetensprogrammet (SA) Pdf, 3 MB.

Programblad och poängplaner

Programblad och poängplaner publicerar vi under respektive program. Där kan du också läsa mer om vad som är unikt för våra olika program.

Utbildningar på Spyken

Bidra till att minimera trängsel!

Det brukar vara många som vill besöka oss så trängsel kan uppstå. Störst trängsel brukar det vara i början av kvällen, välj gärna att komma senare om du har möjlighet!

Begränsa antalet besökare, denna kväll riktar sig enbart till elever i åk 9 och deras vårdnadshavare. Vi ser gärna att man begränsar sig till en vårdnadshavare per elev och lämnar syskon hemma om man kan!

Fyra teaterelever sitter runt ett bord och arbetar med skrivsaker som ligger i en korg

Uppdaterad:

Dela sidan: