Öppet hus på Spyken

På denna sida hittar du information om Öppet hus och informationsmingel. Vi uppdaterar informationen igen i början av hösten 2022

Vad är öppet hus?

Under öppet hus kan du som går i åk 9 och ska välja gymnasieskola träffa elever och personal på Spyken. Vi brukar ha öppet hus på hösten, så håll utkik här! I januari brukar vi genomföra ett informationsmingel.

Vad är informationsmingel?

Denna dag finns det inte möjlighet att se skolans alla lokaler, men du får träffa elever, lärare och annan personal. Informationsminglet äger rum i Restaurang Spyken på Arkivgatan.

Programpresentationer från Spykens öppet hus

Kunde du inte komma på Öppet hus, eller vill du bara friska upp minnet? Då kan du ta del av de Powerpoint presentationer som biträdande rektorer visade i aulan. 

Länk till ES programpresentation HT 2021 Pdf, 4 MB.

Länk till HU programpresentation HT 2021 Pdf, 5 MB.

Länk till NA programpresentation HT2021 Pdf, 6 MB.

Länk till SA programpresentation HT 2021 Pdf, 3 MB.

Läs mer om Spykens program HT 2021

Programkatalog Lunds kommunala Gymnasier HT 2021 Pdf, 8 MB.

Bidra till att minimera trängsel!

Det brukar vara många som vill besöka oss så trängsel kan uppstå. Störst trängsel brukar det vara i början av kvällen, välj gärna att komma senare om du har möjlighet!

Begränsa antalet besökare, denna kväll riktar sig enbart till elever i åk 9 och deras vårdnadshavare. Vi ser gärna att man begränsar sig till en vårdnadshavare per elev och lämnar syskon hemma om man kan!

Fyra teaterelever sitter runt ett bord och arbetar med skrivsaker som ligger i en korg

Uppdaterad:

Dela sidan: