Länk till startsidan

Arbetsledare till Linegården särskilt boende, vikariat

Vård- och omsorgsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 100 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Hos oss står varje individs behov i centrum, och våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

Linegården ligger på Linero i östra Lund och består av två boendeenheter med vardera 48 lägenheter. Trädgården är i en parkliknande miljö och innehåller ett lusthus och en anpassad sinnenas trädgård.

Vill du vara med och bidra till en meningsfull vardag för våra äldre genom utvecklingsarbete? Är du nyfiken, positiv och handlingskraftig? Då är du kanske vår nya arbetsledare?

Varmt välkommen med din ansökan! 

Arbetsuppgifter

I huvudsak kommer du som arbetsledare att administrera arbetsuppgifter och utvecklingsarbete i nära samarbete med enhetschefen. Du kommer bland annat arbeta med målarbete, välfärdsteknologi, nationell brukarundersökning och nationella kvalitetsregister. Du kommer även att vara länken till personal, boende och anhöriga.

I arbetet ingår även hantering av inkomna synpunkter/klagomål, ansvarig för grundschema, vid behov ersätta enhetschefen vid arbetsplatsträffar, hålla i utbildningar samt teamträffar och delegerade arbetsuppgifter av enhetschefen. Det ingår även en del HR-administration samt fakturahantering. 

Hos oss är teamet viktigast för att vi ska nå framgång i att göra skillnad i människors vardag. Teamet är tvärprofessionellt bestående av undersköterskor, legitimerad personal, samordnare, arbetsledare och enhetschef.

Vi söker dig som

Vi söker en arbetsledare med relevant teoretisk bakgrund som exempelvis socionom, beteendevetare, personalvetare eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig för tjänsten. Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare ser vi det som ett stort plus.  

Som arbetsledare behöver du ha en helhetssyn och se till hela verksamhetens bästa, både i agerande och i beslut. Då arbetet är självständigt är det viktigt att du kan ta egna initiativ och ha förmågan att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du behöver även ha lätt för att samarbeta med olika människor och det är en självklarhet för dig att lyssna och kommunicera på ett professionellt sätt.

För att lyckas i tjänsten behöver du ha goda kunskaper i Officepaketet och att du enkelt kan sätta dig in i förvaltningens IT-baserade system. Du har goda kunskaper i svenska språket och har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift. Du delar vår vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt lyssna, lära och leda.

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig under ca 1 års tid, heltid måndag-fredag och vi tillämpar flexavtal. Startdatum 1 september eller enligt överenskommelse.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. 

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 1 september eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-06-07

Referensnummer

2023/743

Kontaktperson(er)

  • Cecilia Wollmér, Enhetschef, 0463596822
  • Pierre Svensson, Rekryteringskonsult, 0463596511

Facklig(a) företrädare

  • Lars Öst, Vision, 046-3595577

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?