Länk till startsidan

Systemförvaltare inom Vård- och omsorgsförvaltningen

Vård- och omsorgsförvaltningen

Om oss

Som systemförvaltare har du hela förvaltningen som arbetsområde med din tjänst placerad vid processledningsenheten inom myndighetsfunktionen. Vid processledningsenheten finns bland annat systemförvaltare, objektsledare och utvecklingsledare för digitaliseringsfrågor. Din närmsta kollega, också systemförvaltare, ser fram emot ett samarbete med driv och arbetsglädje, mot målet att visioner och utveckling ska bli verklighet. Vi arbetar i fräscha lokaler centralt vid tågstationen i Lund. 

Arbetsuppgifter

Inom vård- och omsorgsförvaltningen pågår kontinuerliga satsningar inom digitalisering och vi söker dig som vill vara med och förvalta, utveckla och effektivisera våra system. Rollen som systemförvaltare innebär att jobba med verksamhetsutveckling genom digitalisering. Vi erbjuder dig ett arbete där du tillsammans med engagerade kollegor får vara med och bidra till samt påverka vår framtid. Just nu arbetar vi till exempel med införandet av ett nytt verksamhetssystem.

Vi söker dig som

har universitets- eller högskoleutbildning med inriktning relevant för tjänsten alternativt flerårig erfarenhet från systemförvaltning. Du har ett intresse för digitalisering och löpande förbättringar samt förståelse för socialt arbete. Uppdraget kräver att du är ansvarstagande, strukturerad och noggrann. Ditt kontaktnät kommer att bli omfattande och förutsätter att du är serviceinriktad, kommunikativ och innehar en pedagogiskt förmåga, utbildningsinsatser i olika system förekommer såväl enskilt som i grupp. 

Du har visioner, ser utvecklingsområden ur ett helhetsperspektiv och tar ansvar.  Vidare uttrycker du dig väl på svenska i både tal och skrift.

Vi ser det som meriterade om du har erfarenhet av något verksamhetssystem inom socialtjänst eller vård och omsorg. Det är också meriterande om du har erfarenhet av arbete med myndighetsutövning inom vård- och omsorg eller socialtjänst.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval och intervjuer. Vi har avsatt intervjutider eftermiddagen den 25 maj, förmiddagen 2 juni samt förmiddagen 7 juni. Välkommen med din ansökan!

 

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 100 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Hos oss står varje individs behov i centrum, och våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön-ange gärna löneanspråk
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-05-31

Referensnummer

2023/681

Kontaktperson(er)

Facklig(a) företrädare

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?