Länk till startsidan

Studentmedarbetare inom trygghet- och säkerhet i kultur/fritid

Kultur- och fritidsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Kultur- och fritidsförvaltningens cirka 350 medarbetare arbetar med att ge lundaborna tillgång till meningsfulla fritidsaktiviteter och berikande kulturupplevelser, nu och i framtiden. Vi brinner för kultur, bibliotek, idrott och fritid, och arbetar för att skapa förutsättningar och tillgång till stimulerande livsmiljöer och aktiviteter som inte bara ökar livskvalitén, utan också främjar god hälsa och aktivt intellekt. Det gör vi genom att tänka stort om smått och vara lyhörda för vad medborgare och föreningar önskar och behöver.

Om oss

Du kommer att bli en del av enheten för hållbarhet och utveckling på kultur- och fritidsförvaltningen och arbeta förvaltningsövergripande med frågor kopplade till trygghet och säkerhet. 

Arbetsuppgifter

Vill du få ett kvalificerat extrajobb på schyssta villkor som är relevant för studierna och ger dig en fot in på en arbetsmarknad?

Vi söker dig som vill hjälpa oss att utveckla hur våra verksamheter kan stärkas i kärnuppdraget och samtidigt bli ännu bättre på att bidra till att nå kommunfullmäktiges mål om Lund som Sveriges tryggaste kommun.

Ditt främsta uppdrag handlar om att göra orsaksanalyser inom verksamheter där det förekommer otrygga situationer, skadegörelse etc. Vi vill att du utifrån dina slutsatser föreslår vilka åtgärder verksamheten ska vidta. Uppdraget kan också komma att innefatta stöd till verksamheten för att operativt stärka det breda arbetet för ökad trygghet och säkerhet, till exempel vår beredskap för olika former av kriser.

Som studentmedarbetare inom kultur- och fritidsförvaltningen genomför du ett kvalificerat uppdrag vid sidan av dina studier. Du får möjlighet till inblick i Lunds kommuns verksamhet och bidrar till vår utveckling. Arbetstiden förläggs enligt överenskommelse med dig. Din anställning omfattar i genomsnitt åtta timmar per vecka under hösten 2023 (1 sept- 31 dec). 

Vi söker dig som

Vi söker dig som aktivt studerar vid universitet/högskola. Du ska ha läst minst 60 hp i ett för uppdraget relevant ämne, såsom kriminologi, rättssociologi, statsvetenskap eller motsvarande. 

Du har ett stort intresse för våra verksamhetsområden och vill bidra till ökad trygghet både i verksamheterna och Lunds kommun i stort. Arbetet kommer att innebära många kontaktytor och det är viktigt att du har en god förmåga att kommunicera och pedagogiskt presentera ditt arbete.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 28/5!

Anställning

Anställningsform: Särskild visstidsanställning
Omfattning: Deltid
Lön: Timavlönad
Tillträde: 1 sept 2023
Sista datum: 2023-12-31

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-05-28

Referensnummer

2023/636

Kontaktperson(er)

  • Anna Sigurgeirsdottir, 046-3599169

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?