Länk till startsidan

Naturvårds-/skogsarbetare i Lunds kommuns naturområden

Serviceförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Serviceförvaltningen tillgodoser övriga förvaltningar och kommunala bolags behov av service, exempelvis inom lokaler, skolmåltider, grönyteskötsel eller entreprenadjobb. Vi har drygt 600 anställda fördelade över affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad och Måltidsservice samt vår stab. Hos oss är du med och gör skillnad för små och stora Lundabor!

Om oss

Vi söker en naturvårds-/skogsarbetare i Lunds kommuns naturområden. 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med motorsåg, röjsåg, slåtterbalk och gräsklippning. Tillsyn och underhåll av friluftslivsanläggningar och vandringsleder ingår även i dina arbetsuppgifter. Du tillhör ett härligt arbetslag som utgår från Dalby där du arbetar tillsammans med andra, men även självständigt. 

Vi söker dig som

Som person är du intresserad av skog/naturvård och friluftsliv. Du kan ta egna initiativ, vara ute hela dagar och orka arbeta med hela kroppen då arbetet ofta är fysiskt tungt. Utbildning och erfarenhet inom skog/naturvård och friluftsliv är starkt meriterande. B-körkort och motorsåg A/B är ett krav.


Vi arbetar med löpande rekrytering. Provanställning kan tillämpas.Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: månadsavlönad
Tillträde: 2023-07-03

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-04-07

Referensnummer

2023/308

Kontaktperson(er)

  • Ingrid Trollås, 046-3595842

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?