Länk till startsidan

Undersköterskor till Värpinges särskilda boende

Vård- och omsorgsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 100 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Hos oss står varje individs behov i centrum, och våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

Värpinges särskilda boende ligger i västra delen av Lund, i natursköna omgivningar. Du tar dig enkelt hit med stadsbuss eller cykel, promenadavstånd från centrala Lund. Boendet är i tre våningar med en trivsam atriumgård. Huset består av 57 lägenheter fördelat på fem avdelningar varav en avdelning för personer med demens. Vi har ett personcentrerat och salutogent arbetssätt där vi utgår från brukarens egna önskemål och behov.

Här arbetar vi teambaserat för att tillsammans skapa bästa möjliga verksamhet för brukarna. I teamet ingår utöver omvårdnadspersonal även arbetsterapeut, fysioterapeut och sjuksköterskor.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare planerar du tillsammans med teamet arbetsdagen utifrån brukarens individuella önskemål och behov av stöd. I din roll ingår även att på brukarens uppdrag utforma genomförandeplan, dokumentera, utvärdera och medverka till att verksamheten håller god kvalitet.

Vi arbetar utifrån den nationella värdegrunden inom äldreomsorgen där nyckelorden är självbestämmande, delaktighet och individanpassning.

Tjänsterna är schemalagda dag/kväll med helgtjänstgöring varannan helg.

Vi söker dig som

har godkända betyg från vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vidareutbildning inom demensvård eller någon form av pedagogisk utbildning ser vi som meriterande. Särskilt boende har ett politiskt uppdrag att arbeta mer digitaliserat och därför ser vi gärna sökande med intresse och fallenhet för IT.

Vidare söker vi dig som är trygg i din yrkesroll, har en positiv inställning till utveckling, kan arbeta självständigt såväl som i team och är ansvarstagande.

Har du erfarenhet från dokumentationssystemet Procapita eller kvalitetsregistret Senior Alert ser vi även detta som meriterande.

Lunds kommuns vision innebär att vi tillsammans skapar framtiden genom kunskap, innovation och öppenhet. Denna vision ska sedan förverkligas genom förhållningssättet lyssna, lära och leda. Hur detta går till i praktiken får du veta om/när du blir del av vårt fantastiska gäng!

Övrigt

För att ha bästa förutsättningar för denna roll så krävs en god kunskap i det svenska språket i tal och skrift.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Antal tjänster

3

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2023-04-16

Referensnummer

2023/294

Kontaktperson(er)

  • Cecilia Liljenberg, Enhetschef, 046-3596424
  • Pierre Svensson, Rekryteringskonsult, 046-3596511

Facklig(a) företrädare

  • Kommunal, 010-4427936

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?