Länk till startsidan

Fastighetstekniker till Serviceförvaltningen

Lunds kommun

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Serviceförvaltningen tillgodoser övriga förvaltningar och kommunala bolags behov av service, exempelvis inom lokaler, skolmåltider, grönyteskötsel eller entreprenadjobb. Vi har drygt 600 anställda fördelade över affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad och Måltidsservice samt vår stab. Hos oss är du med och gör skillnad för små och stora Lundabor!

Om oss

Lundafastigheter är ett affärsområde inom Serviceförvaltningen som planerar, bygger och förvaltar förskolor, skolor, idrottsanläggningar, badhus, gruppboenden, butiks- och kontorslokaler. Totalt förvaltar vi 550 objekt omfattande drygt 550 000 kvm åt kommunens olika verksamheter. Tillsammans säkerställer vi att kommunen är en effektiv och modern organisation, vi tar ansvar för en god samhällsservice och sätter medborgarnas bästa i fokus.

Vi erbjuder dig ett utmanade och utvecklande arbete och en arbetsplats med stark laganda!Arbetsuppgifter

I rollen som fastighetstekniker kommer du arbeta inom avdelningen Teknik och service i fastighetsgruppen tillsammans med 21 andra kollegor. Din huvudsakliga arbetsuppgift är felavhjälpande underhåll samt tillsyn och skötsel av kommunens lokaler och bostäder. Som fastighetstekniker kommer du ha ansvar för att åtgärda alla typ av fel som kan förekomma i våra fastigheter. Förekommande arbetsuppgifter kan vara felsökning och mindre reparationer, underhåll av ventilation, värme och kyla, skötsel av brandlarm och systematiskt brandskyddsarbeteVi söker dig som

Vi söker dig som är serviceinriktad, flexibel och tycker om problemlösning. Du kan hantera stressiga situationer samtidigt som du är noggrann och fattar kloka beslut. Vi ser att du som söker är ansvarstagande, leveranssäker och har en god kommunikativ förmåga. Du trivs med kundkontakt, inger förtroende och är självgående i ditt arbete.

Du har en teknisk utbildning, som lägst på gymnasienivå, och några års erfarenhet av arbete som fastighetstekniker, fastighetsskötare eller hantverkare. Alternativt har du en byggservicebakgrund.

Vi ser att du som söker har en god datorvana och behärskar det svenska språket.

B-körkort krävs för tjänsten.

 

Meriterande för tjänsten

Det är meriterande om du har genomgått utbildning inom fastighetsteknik, el eller VVS.

Det är en fördel om du har erfarenhet inom olika hantverkstjänster såsom renoverings- och takarbete, ombyggnationer besiktningsarbete, har kunskap om brandlarm eller genomgått anläggningsskötarutbildning.

 

Välkommen med din ansökan!

Lundafastigheter är en modern organisation med stora ambitioner för kommuninvånarnas bästa. Låter det som ett spännande arbete? Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-12-09

Referensnummer

2022/1595

Kontaktperson(er)

  • Björn Wahlfrid, 046-3599083

Facklig(a) företrädare

  • Kent-Göran Persson , 046-3595149

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?