Länk till startsidan

Lokalvårdare till Hagens förskola i Dalby

Barn- och skolförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

Om oss

Vi söker lokalvårdare till Hagens förskola. Förskolan ligger i Dalby på promenadavstånd till natursköna Dalby Söderskog. Förskolan består av fyra avdelningar med pedagogiska lärmiljöer hemvist och lekrum, gemensam matsal med tillhörande tillagningskök. Till det finns även utrymmen för personal och service.

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag som anställd lokalvårade hos oss är att ansvara för den dagliga städningen, storstädning och att egenkontrollen efterföljs samt rengöring och underhåll av städutrustningen. I tjänsten ingår även arbete i barngrupp.

Du ansvarar även för att städmaterial och hygienartiklar beställs in till förskolorna. Som ansvarig för beställningar så ansvarar du även för inventering av städmaterial och hygienartiklar.

Du kommer att ingå i ett team med andra lokalvårdare med fast placering på en av Dalbys fem förskolor.

Vi söker dig som

Har städutbildning exempelvis SRY eller annan likvärdig utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba i digitala system för beställningar och mottagningsattestering av varor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av lokalvård i offentliga miljöer, helst förskola.

Som person är du noggrann, strukturerad och samtidigt effektiv. Du arbetar bra på egen hand och kan lätt anpassa ditt arbete efter övrig verksamhet. Som ansvarig för förskolornas lokalvård är du en viktig person för allas arbetsmiljö. Du är också en viktig medarbetare och en trygg vuxen för alla barnen.

Som anställd hos oss har du en positiv attityd och ser möjligheterna.

Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka din ansökan redan idag.

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-09-02

Referensnummer

2022/1062

Kontaktperson(er)

  • Anna Johansson, 046-3594656

Facklig(a) företrädare

  • Kommunal, lund-staffanstorp.skane@kommunal.se

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?