Länk till startsidan

Undersköterska till Brunnslyckans äldreboende

Vård- och omsorgsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 100 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Hos oss står varje individs behov i centrum, och våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete där du tillsammans med trevliga och engagerade kollegor gör skillnad varje dag. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum, IBIC. Vår verksamhet kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande. Vården präglas av en helhetssyn på människan och vår grundtanke att boende har förmåga att själva välja hur de vill leva sitt liv.

Vill du vara med och skapa meningsfullhet och trygghet för våra äldre? Vill du vara med och göra skillnad för äldre personer med intresse och engagemang för god äldreomsorg? Då ska du söka dig till oss!

Nu söker vi undersköterskor till Brunnslyckans äldreboende, som ligger i Mårtenslundsparken i centrala Lund. Brunnslyckan är byggt år 2005 och består av 6 enheter med vardera 8 lägenheter. 4 av enheterna är för personer med kognitiv sjukdom. Äldreboendet har en vacker inhägnad trädgård i västerläge.

Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner

Arbetsuppgifter 

Som undersköterska på Brunnslyckan ingår du i ett team som gemensamt ansvarar för att ge stöd, service och omvårdnad för äldre.

Du planerar du din arbetsdag utifrån de boendes önskemål och ansvarar för att tillgodose den boendes individuella behov, så som personlig omvårdnad, måltider och aktiviteter. I din roll ingår även att utforma genomförandeplaner, dokumentera, utvärdera och medverka till att verksamheten håller en god kvalitet.

Vi arbetar med kontaktmanskap och lägger stor vikt på denna roll som vi ser som en nyckelperson för boende och anhöriga.

Du samarbetar i team med andra yrkesgrupper med den boende i centrum. Vi arbetar utifrån den nationella värdegrunden inom äldreomsorgen där nyckelorden är självbestämmande, delaktighet och individanpassning. Du har fokus på de boendes önskemål och behov och strävar efter att göra vardagen meningsfull för dem.

Vi söker dig som

har godkända betyg från vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vidareutbildning inom demensvård samt erfarenhet av arbete med personer med demenssjukdom och BPSD är meriterande. Goda kunskaper i svenska språket krävs, i tal såväl som i skrift.

Du som söker är trygg i din yrkesroll, har ett gott bemötande och en god social förmåga. Du kan arbeta både självständigt men även vara en bra i team tillsammans med andra yrkesgrupper. Som person är du ansvarstagande och ser möjligheter och har en positiv inställning till utveckling.

Att du delar Lunds kommuns vision och är redo att arbeta utifrån vår värdegrund och våra förhållningssätt lyssna, lära och leda är även viktigt för oss.

Övrigt

Vi rekryterar både till vår somatik och demensenhet. Vi söker både dig som är intresserad av tillsvidaretjänst och längre vikariat med schemalagd arbetstid dag/kväll och varannan helg. Heltidsmåttet för en undersköterska i Lunds kommun är 36,33 h/vecka.

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Antal tjänster

5

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-08-25

Referensnummer

2022/1049

Kontaktperson(er)

  • Sofia Ahlström, Enhetschef, 0463596350
  • Jeanette Paulsson, Rekryteringskonsult, 0463596511

Facklig(a) företrädare

  • Kommunal, 010-4427936

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?