Länk till startsidan

Grundskollärare till Påskagängets skola

Barn- och skolförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

Om oss

Söker du en kreativ arbetsplats där det finns utrymme att utvecklas och vara med och påverka? Vill du vara med att skapa morgondagens skola och samtidigt utvecklas? Då är det här en tjänst för dig!

Påskagängets skola ligger i Dalby i Lunds kommun. I dagsläget är vi en skola med F-3 med ca 200 elever och inom några år ska vi växa till en skola med två paralleller F-6. Vi arbetar med att skapa en tillgänglig lärmiljö för att vår skola ska vara en skola för alla. 

På Påskagängets skola och fritidshem bygger undervisningen på nyfikenhet, lust, utmaning och kreativitet. Verksamheten genomsyras av ett helhetsperspektiv där vi gemensamt strävar efter att ge alla våra elever de bästa förutsättningarna för att lära och utvecklas tillsammans under hela skoltiden. Målet är att våra elever ska utvecklas till medborgare som vill och vågar engagera sig på olika sätt i samhället. Vi arbetar tematiskt och ämnesövergripande vilket ger våra elever sammanhang och lust att lära. Våra elever lär sig på olika sätt därför är vår undervisning varierad och vår lärmiljö är tillgänglig för alla. 

Våra medarbetares hälsa och trivsel är viktig för oss.

Arbetsuppgifter

Påskagängets skola har positiva och engagerade pedagoger/lärare och vi söker nu dig som letar en ny utmaning och som vill vara med och utveckla och bygga upp vår nya skolenhet F-6. Vi söker dig lärare med behörighet.

Du blir mentor för en grupp härliga elever på lågstadiet. I uppdraget ansvarar du för att planera, genomföra och utvärdera undervisningen i enlighet med styrdokumenten. Som lärare har du förmågan att inspirera, tänka nytt och bidra till att skapa en skola där alla elever kan vara delaktiga, motiverade och lyckas utifrån sina förutsättningar. Du kommer att ingå i ett arbetslag med fritidspersonal och lärare.  

Vi söker dig som

Vi söker dig som har grundskollärarexamen. Du ska ha förmåga att kunna se varje enskild elevs behov av utveckling, i förhållande till läroplan och kunskapskrav. Vi ser även gärna att du är intresserad och kunnig inom IT i lärandemiljö och att digital utrustning används som en naturlig del i din undervisning. Du är en trygg och tydlig ledare i klassrummet och du arbetar ständigt med att hitta olika vägar för att skapa engagemang och delaktighet bland dina elever.

Din kommunikativa förmåga är mycket god och du har väl fungerande relationer med såväl elever som vårdnadshavare. Som person är du driven, initiativrik, ansvarstagande och lösningsfokuserad. Du har ett stort engagemang för lärande och skolutveckling och arbetar aktivt för att främja det kollegiala lärandet. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor, men trivs även med att arbeta självständigt. 

Hos oss får du ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor, ett jobb att längta till! 

Vi tillämpar löpande urval och ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 2022-08-09

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-05-25

Referensnummer

2022/703

Kontaktperson(er)

  • Anne-Marie Lundborg Berggren, Rektor, 046-3593525

Facklig(a) företrädare

  • Therèse Nyblom, Lärarförbundet, therese.nyblom@lund.se

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?