Länk till startsidan

Undersköterskor till Brunnsgatan 11

Vård- och omsorgsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 100 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Hos oss står varje individs behov i centrum, och våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

Vill du vara med och skapa framtidens äldreomsorg med oss på Brunnsgatan 11? Tycker du om att arbeta med människor och göra skillnad i vardagen? Då ska du söka till oss!

Brunnsgatan 11 består sammanlagt av 40 platser uppdelat på en demensavdelning, en växelvårdsavdelning och två somatiska avdelningar. Brunnsgatan 11 är en arbetsplats med totalt ca 50 medarbetare. Just nu söker vi en undersköterska till en tillsvidaretjänst med schemalagt arbetstid dag/kväll samt två längre vikariat, en för dag/kväll och en för kväll/natt. Samtliga tjänster arbetar varannan helg. 

Nu söker vi er som tillsammans med oss vill vara med och skapa meningsfullhet och trygghet för våra äldre. Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär omvårdnadsarbete utifrån brukarens önskemål och behov samt delegerad hemsjukvård. I arbetet ingår även att vara kontaktman samt att inneha ett eller flera ansvarsområden.

En viktig del i arbetet är att arbeta i team kring brukaren för att få en god helhetssyn. Vi arbetar utifrån den nationella värdegrunden inom äldreomsorgen där nyckelorden är självbestämmande, delaktighet och individanpassning.

Som undersköterska kommer du att utforma genomförandeplaner, dokumentera, utvärdera och medverka till att verksamheten håller god kvalitet. Din strävan är alltid att göra vardagen meningsfull för våra brukare.

Vi söker dig som

Har godkänt omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig, gärna med inriktning på demensvård. Har du erfarenhet av arbete med demensvård ser vi det som meriterande. Vi ser gärna att du har allmän datorkunskap, lätt att utrycka dig på svenska i tal och skrift eftersom dokumentation och kommunikation ingår i arbetsuppgifterna.

För att lyckas i rollen behöver du kunna arbeta både självständigt och i team. Du behöver ha förmågan att ta initiativ där du sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Som person är du lugn och trygg i din yrkesroll. Har god empatisk förmåga vilket du visar genom att kunna sätta dig in i en annan människas situation. 

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Antal tjänster

3

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-05-29

Referensnummer

2022/701

Kontaktperson(er)

  • Susanna Schönauer, Enhetschef, 046-3593507
  • Jeanette Paulsson, Rekryteringskonsult, 046-3596511

Facklig(a) företrädare

  • Kommunal, 010-4427936

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?