Länk till startsidan

Lärare mot fritidshem till Håstad skola och Kulparkskolan

Barn- och skolförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

Om oss

Stångbyområdet har 4 skolor som leds av en rektor och två biträdande rektorer. 

Två av skolorna, Kulparkskolan och Håstad skola är F-3 skolor och det är till de här skolorna vi söker lärare mot fritidshem.

Kulparkskolan, med 220 elever, ligger i Stångby, några km norr om Lund medan Håstad skola, med 64 elever, ligger 10km norr om Lund.

På alla våra fritidshem arbetar vi med att utveckla vår rastverksamhet och deltar i rörelsesatsning i skolan för att erbjuda eleverna en mer aktiv skoldag. Vi arbetar med kooperativt arbetssätt både i skolorna och på fritidshemmen. 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu flera lärare mot fritidshem till våra två skolor, totalt 3,5 tjänster. Som lärare mot fritidshem ansvarar du för att planera, genomföra, dokumentera och analysera arbetet under fritidstid i enlighet med gällande styrdokument. Du kommer även att, tillsammans med lärare, ansvara för att skolsamverkan så långt som möjligt stärker elevernas lärande och mående.

Vi erbjuder dig arbete i arbetslag med engagerade kollegor där vi tillsammans arbetar för varje elevs bästa varje dag. Vi har även ett tätt samarbete med elevhälsa och skolledning.

Vi söker dig som

Är legitimerad grundlärare mot fritidshem via Skolverket

- Du planerar, genomför, utvärderar och dokumenterar ditt och gruppens arbete.

- Du har förmågan att skapa trygga och tillgängliga lärmiljöer.

- Du vet att goda relationer är avgörande för elevers lärande, och i samarbetet med vårdnadshavare.

- Du kommunicerar väl i tal och skrift i det svenska språket.

Meriterande:

- God kunskap och erfarenhet av att använda digitala verktyg.

- Erfarenhet av utomhuspedagogik.

Vi söker dig som gillar att samarbeta och har lätt för att skapa goda relationer med både elever och kollegor. För att bli en kraft i elevernas lärande söker vi dig som är kreativ men också strukturerad, då lärandet ska vara roligt och utmanande men också kopplat till läroplanens mål. 

Då vi tillämpar löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Antal tjänster

3

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 2022-08-09

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-05-24

Referensnummer

2022/684

Kontaktperson(er)

  • Enikö Bernat, rektor, 046-3594983mob.070-9432809
  • Tajana Krznar, rektor, 046-3594527mob.070-1484989

Facklig(a) företrädare

  • Zarko Isaevski, Lärarförbundet, 046-3595797

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?