Länk till startsidan

Idrottsplatsvaktmästare

Kultur- och fritidsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Kultur- och fritidsförvaltningens cirka 350 medarbetare arbetar med att ge lundaborna tillgång till meningsfulla fritidsaktiviteter och berikande kulturupplevelser, nu och i framtiden. Vi brinner för kultur, bibliotek, idrott och fritid, och arbetar för att skapa förutsättningar och tillgång till stimulerande livsmiljöer och aktiviteter som inte bara ökar livskvalitén, utan också främjar god hälsa och aktivt intellekt. Det gör vi genom att tänka stort om smått och vara lyhörda för vad medborgare och föreningar önskar och behöver.

Om oss

Idrottsservice arbetar för föreningslivet i Lunds kommun, vi är 23 anställda för de olika verksamheterna grönyteskötsel, ishall, bowlinghall och anläggningsserviceArbetsuppgifter

Som medarbetare på våra idrottsplatser och anläggningar arbetar du med att se till att våra grönytor och lokaler är i sådant skick att Lundaborna upplever att de har hög kvalité och att föreningarna har bästa möjliga förutsättningar att utöva sin idrott. Arbetet är omväxlande och består bland annat av att:

– ge god service till de föreningar som använder våra anläggningar

– iordningställa planer inför träningar, matcher och övriga arrangemang

– sköta om våra anläggningar, t.ex. krita fotbollsplaner, klippa gräs mm

- arbeta med att våra anläggningar hålls rena och upplevs som trygga för våra besökare.

Vi söker dig som

har  gymnasieutbildning. För arbetet krävs B-körkort och har du även BE-körkort är det meriterande. Vi vill dessutom att du ska ha erfarenhet av att hantera arbetsmaskiner som exempelvis traktor och gräsklippare. Vidare har du även erfarenhet av grönyteskötsel. Det är meriterande med erfarenhet av serviceinriktat arbete.

Vi efterfrågar även en grundläggande IT-kunskap och datorvana.

Vi värdesätter en positiv och engagerad inställning och vill gärna att du med ett stort intresse, för arbetsuppgifterna och föreningsliv, söker tjänsten. Du har en utpräglad ansvars- och servicekänsla samt förmåga att på ett flexibelt sätt möta nya människor och nya situationer i det dagliga arbetet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid att du är lyhörd, har ett gott bemötande och är duktig på att hantera kontakter med allmänhet, föreningar och arbetskamrater.

 Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 20220808

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-05-29

Referensnummer

2022/676

Kontaktperson(er)

  • Rickard Persson, 046-3599275

Facklig(a) företrädare

  • Kommunal, 010-4427936

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?