Länk till startsidan

Sjuksköterska med team-tänk till Höjeågården korttidsenhet

Vård- och omsorgsförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 3 100 medarbetare för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för kommunens äldreboenden, hemtjänst, stöd till personer med funktionsnedsättning, hemsjukvård och träffpunkter för seniorer. Hos oss står varje individs behov i centrum, och våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Om oss

På Höjeågården arbetar vi med korttidsvård av personer efter sjukhusvistelse. Här fokuserar vi på individens förutsättningar och gör insatser som hjälper patienten till en så självständig vardag som möjligt utifrån ett rehabiliterande synsätt. På enheten är legitimerad personal, cirka 15 kollegor, samlade organisatoriskt under enhetschef. Totalt arbetar cirka 80 personer vid Höjeågården och vi har rum för 40 patienter. Vi är dagligen 7 sjuksköterskor i teamet och vi gillar att göra varandras arbetsdag så bra som möjligt. 

Arbetsuppgifter

Hos oss på Höjeågården är teamarbete, det kollegiala och arbetsglädjen utmärkande. Arbetsmiljön och arbetsuppgifterna ger dig alla möjligheter att utvecklas i din profession. Uppdraget är komplext och kollegorna har hög kunskap. Du arbetar alltid i par med annan sjuksköterska och vid behov nyttjar ni direktlinan till läkare i det mobila vårdteamet, vilka annars normalt genomför rond på boendet 2 gånger per vecka. Du arbetar i team med andra kompetenser med att samordna och planera de samlade hälso- och sjukvårdsinsatserna för patienterna och du medverkar vid individuella vårdplaneringar. 


Vi erbjuder

Arbete dagtid måndag-fredag med helgtjänstgöring var 8:e helg (på helgen arbetar sjuksköterskor tillsammans i helgsamverkan)

Möjlighet till fler semesterdagar genom semesterväxling.

En arbetsplats som ligger i framkant med den digitala utvecklingen. 2021 fick vi utmärkelsen Sveriges E-hälsokommun för vårt innovativa arbete med digitalisering inom vård- och omsorg.

En introduktion utifrån dina förutsättningar där du utbildas i våra kvalitetssystem. Din introduktion innehåller också bredvidgång och en kompetensutvecklingsplan för hållbarhet och trygghet i din anställning. 

Kommunövergripande utbildningar inför delegering. Varje utbildning avslutas med ett digitalt kunskapstest för att säkerställa adekvata kunskaper för uppgiften. Detta ger dig som sjuksköterska ett underlag i delegeringsprocessen så att du kan känna dig trygg i dina beslut. 

Du är välkommen att hälsa på, och gå bredvid, under en halv eller hel dag för att bilda dig en uppfattning om vår verksamhet.

Vi söker dig som

är legitimerad sjuksköterska. Vi välkomnar erfarna såväl som nyexaminerade sjuksköterskor. 

Du har ett lösningsfokuserat, kommunikativt och entusiasmerande förhållningssätt med engagemang och intresse för arbete med människor; patienter såväl som kollegor. Du är positiv till nya utmaningar, gillar lite tempo och uppskattar teamarbete. Du har god datorvana, är strukturerad och noggrann samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Ange löneanspråk i din ansökan. B-körkort är meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Inför anställning till tjänster där vård- och omsorgsarbete ingår behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-05-29

Referensnummer

2022/672

Kontaktperson(er)

  • Inesa Fejzic, Enhetschef, 046-3596486
  • Cecilia Persson, Rekryteringskonsult, 046-3596648

Facklig(a) företrädare

  • Vårdförbundet, 0771-420420

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?