Länk till startsidan

Lärare i textilslöjd 75-100% Gunnesboskolan

Barn- och skolförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

Om oss

Gunnesboskolan är en grundskola i nordvästra delen av Lunds kommun dit det finns goda kommunikationer, både med tåg och buss.

Elevantalet uppgår till ca 640 elever uppdelat på två eneheter F-6 och 7-9.
Vi utvecklar elevaktiva arbetssätt och arbetsformer och verkar efter honnörsorden Lust att lära, Lära@lära och Livslångt lärande. Bibliotek, inklusive informations- och kommunikationsteknik, spelar stor roll och är väl utbyggt. Vi arbetar också i ett F-9 perspektiv med att höja kompetensen kring NPF.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar, tillsammans med en kollega, för undervisning i textilslöjd i årskurserna 3-9. Du samarbetar tätt med övrig personal på skolan och utvecklar såväl undervisning som verksamhet tillsammans med dina kollegor.

Du har höga och positiva förväntningar på eleverna och besitter en stark vilja att arbeta för att skapa de bästa pedagogiska förutsättningarna för eleverna. Du är lösningsfokuserad och anpassar din undervisning efter varje individs förutsättningar och behov.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i ämnet textilslöjd, gärna med några års erfarenhet av yrket. Som person är du flexibel, kreativ och lyhörd. 

Du har en god ledarskapsförmåga samt en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Din samarbetsförmåga är god och du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid/Deltid
Lön: Månadslön
Tillträde: 9 augusti 2022

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-05-27

Referensnummer

2022/637

Kontaktperson(er)

  • Pernilla Vesterlund, rektor, 046-3594348
  • Henrik Östman, biträdande rektor 7-9, 046-3599284
  • Linda Mårtensson, biträdande rektor 4-6, 046-3597456

Facklig(a) företrädare

  • Carina Törnquist, Lärarförbundet, 046-3597571
  • Maria Kamsäter, Lärarförbundet, 046-3597560

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?