Länk till startsidan

Grundskollärare åk 4-6 till Prästängsskolan

Barn- och skolförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi stävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

Om oss

I norra Lund ligger Prästängsskolan dit vi nu söker en grundskollärare. Vi ser gärna att du är behörig att undervisa i Sv, Eng, Ma och No eller So. Tjänsten är ett vikariat under vårterminen 2022 på 100% med eventuell möjlighet till förlängning läsåret 22/23.

Prästängsskolan ligger i Stångby cirka 5 km från Lunds centrum. Man tar sig enklast till Stångby med tåg, ca 3 minuter från Lund C.
Vi är en liten skola med ca 160 elever åk 4-6. Det innebär att vi är ett litet kollegium som arbetar nära varandra och stöttar varandra i vårt dagliga arbete. Vi arbetar med att utveckla elevaktiva arbetssätt, kooperativt lärande och vi jobbar aktivt för att ha tillgängliga lärmiljöer. All personal arbetar tillsammans och bidrar med sina erfarenheter och kunskap för att utveckla verksamheten till en skola där alla, elever och personal, känner att de lyckas. På skolan finns även ett fritidshem för elever i årskurs 4–6 som.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att som lärare bedriva pedagogiskt arbete i enlighet med gällande
styrdokument, utföra inom yrket i övrigt förekommande arbetsuppgifter. Mentorskap ingår i tjänsten. Vi stödjer varje elevs kunskapsutveckling grundat på trivsel, samarbete, respekt, medbestämmande, arbetsglädje och kreativitet. Elevens rätt till utbildning utifrån sina förutsättningar är navet i vår verksamhet. All personal arbetar tillsammans och bidrar med erfarenheter och kunskap för att utveckla verksamheten till en skola där alla, elever och personal, känner att de lyckas.

Vi söker dig som

Är legitimerad lärare med behörighet i att undervisa i årskurs 4-6. Vi vill att du
ska vara flexibel, positiv och driven. Du är initiativtagande och skapar engagemang och delaktighet. Du ser det som viktigt med goda relationer och har lätt för att samverka med elever, föräldrar och kollegor. Du visar intresse och nyfikenhet till att utveckla verksamheten. Vi ser gärna att du är behörig grundskollärare eller har erfarenhet av undervisning på mellanstadiet. Du ska vara väl insatt i våra styrdokument. Vi söker dig som har mycket tålamod och god förmåga att möta elever med funktionsvariationer.


Välkommen med din ansökan!

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader
Omfattning: Heltid
Lön: Fast månadslön
Tillträde: 2022-01-10
Sista datum: 2022-06-17

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-12-12

Referensnummer

2021/1207

Kontaktperson(er)

  • Margareta Madejska Waidringer, 046-359 72 70
  • Alexandra Skogsberg, 046-3593606

Facklig(a) företrädare

  • Mattias Öhrman , 070-2074032

Uppdaterad:

Hjälpte informationen på denna sida dig?