Länk till startsidan

Resurspedagog/elevassistent till särskild undervisningsgrupp åk 6–9

Barn- och skolförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi stävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

Om oss

Den kommunövergripande särskilda undervisningsgruppen (KSU) består av fem mindre enheter geografiskt placerade i olika delar av Lund. Nu söker vi en resurspedagog/elevassistent till vårt härliga team. 

Arbetsuppgifter

Du kommer att bli en del i KSU:s övergripande team och samverka med samtliga enheter. Tjänsten innebär att arbeta som resurspedagog/elevassistent till enskilda elever samt andra arbetsuppgifter som är relevanta för verksamheten. Uppdraget innebär att arbeta nära eleverna under hela skoldagen, ett arbete som bidrar till att stärka skolans värdegrund och trygghet.

Vi arbetar efter målsättningen att varje elev ska återgå till den ordinarie undervisningen i grundskolan eller utveckla en god grund för framtida gymnasiestudier. Tjänsten innebär kontinuerlig samverkan med elever, vårdnadshavare och hemskola. Vi samverkar även med externa aktörer som till exempel socialtjänsten, Barn- och ungdomshabiliteringen (BUH), Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP) med flera.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Vidare är du inkännande, flexibel och har ett stort engagemang för alla elever. Erfarenhet av arbete med elever som har neuropsykiatrisk funktionsnedsättning är meriterande.

För att trivas i rollen hos oss tror vi att du är utvecklingsinriktad, ser varje enskild elevs behov och har nära till glädje och skratt. Du vill arbeta med alla arbetsuppgifter som ingår i uppdraget och har ett helhetsperspektiv på elevens utveckling. Som person är du kreativ och lösningsfokuserad. Du är lugn och trygg i dig själv och trivs med att skapa ett gott samarbetsklimat med elever, medarbetare och föräldrar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort krävs.

Välkommen med din ansökan!

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-11-26

Referensnummer

2021/1190

Kontaktperson(er)

  • Thomas Erlandsson, 046-359 37 60

Facklig(a) företrädare

  • Tommy Lundstedt, Lärarförbundet , 046-359 37 69

Uppdaterad:

Hjälpte informationen på denna sida dig?