Länk till startsidan

Studentmedarbetare för utveckling av välkomstpaket

Kommunkontoret

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På kommunkontoret arbetar cirka 300 medarbetare inom strategiska funktioner. Tillsammans säkerställer vi att kommunen är en effektiv och modern organisation. Just nu befinner vi oss på en spännande utvecklingsresa med målet att fungera som en motor i utvecklingen av hela organisationen. Där vi tar ansvar för helheten, och sätter medborgarnas bästa i fokus.

Om oss

Avdelningen Hållbar tillväxts uppdrag är att stödja och driva aktiviteter som stärker kommunens näringsliv, innovationsförmåga och arbete med hållbar samhällsutveckling. Genom aktiviteter och projekt i samverkan med kommunens aktörer och medborgare ska avdelningen bidra till effekter som främjar hållbar tillväxt. Aktiviteter ska bidra till Agenda 2030-målen.

 

Arbetsuppgifter

Vill du få ett kvalificerat extrajobb på schyssta villkor som är relevant för studierna och ger dig en fot in på en arbetsmarknad?

Som studentmedarbetare inom kommunkontoret genomför du ett kvalificerat uppdrag vid sidan av dina studier. Du får möjlighet till inblick i Lunds kommuns verksamhet och bidrar till vår utveckling. Arbetstiden förläggs enligt överenskommelse med dig. Din anställning omfattar i genomsnitt åtta timmar per vecka under våren 2022, 1 februari tom 31 maj. 

Lunds kommun arbetar utifrån målsättningen att Lund ska vara den bästa kommunen att bo och leva i. Att nya lundabor upplever att de får ett gott bemötande är en viktig del i detta. Vi behöver din hjälp med att ta fram ett välkomstpaket till nyinflyttade lundabor och ett specifikt för studenter.

Varje år flyttar tusentals studenter till Lund. Många vet säkert att Lunds universitet är ett av världens 100 högst rankade och att studentlivet i Lund är unikt. Men hur väl känner studenter till Lund och allt staden har att erbjuda utöver studentlivet? För att välkomna studenter till Lund ska Lunds kommun under 2022 ta fram ett välkomstpaket särskilt för studenter.

Ditt uppdrag blir att tillsammans med avdelningschef för hållbar tillväxt och stadens studentsamordnare, utreda hur Lunds kommun kan välkomna nya lundabor till staden genom ett välkomstpaket. Du ska ta fram ett koncept för innehåll, genomförande, kommunikation och marknadsföring. Målet är att nya lundabor och studenter ska känna sig välkomna och att fler tar del av det som händer i staden.    

 

Vi söker dig som

Vi söker dig som aktivt studerar vid universitet/högskola. Du ska ha läst minst 60 hp i ett för uppdraget relevant ämne. Kunskaper inom marknadsföring, varumärkesarbete och/eller projektledning är önskvärt. Du har intresse av sociala medier och att arbeta kommunikativt med olika målgrupper i fokus.

Arbetet kräver ett stort mått av kreativitet, lyhördhet inför målgruppen och lösningsfokus. För att trivas med uppdraget bör du vara driven och ha lätt för att ta nya kontakter.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 30/11!

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader
Omfattning: Deltid
Lön: Timavlönad
Tillträde: 1 febr 2022

Ansökan

Ansök här

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-11-30

Referensnummer

2021/1107

Kontaktperson(er)

  • Jeanette Lunde, 046-359 30 51
  • Therese Fällman, 046-359 53 85

Uppdaterad:

Hjälpte informationen på denna sida dig?