Länk till startsidan

Vård- och omsorgsnämnden - aktuella beslut februari 2024

Aktiviteter för att öka gemenskapen bland seniorer i Stångby fortsätter och årsanalysen har lagts till handling, det var några av ärendena som vård- och omsorgsnämnden fattade beslut om på sitt sammanträde den 15 februari.

Här kan du läsa ett urval av ärendena. Samtliga sammanträdeshandlingar, som kallelser, tjänsteskrivelser och protokoll där yrkanden och reservationer framgår finns tillgängliga här på webben. Observera att det kan dröja upp till 2 veckor efter mötet innan protokollet publiceras.

Här hittar du alla handlingar till vård- och omsorgsnämndens möte

Fortsatt partnerskap med SPF Seniorerna Stångby

Vård- och omsorgsförvaltningen gav direktören i uppdrag att förlänga partnerskapet med SPF Seniorerna Stångby. Partnerskapet sträcker sig från februari 2024 till och med januari 2026. Genom detta samarbete får seniorer i Stångby och omkringliggande byar bättre förutsättningar för en högre fysisk och psykisk hälsa.

Årsanalysen för 2023 har överlämnats till Kommunstyrelsen

Medarbetare har med stort engagemang arbetat för att skapa en bättre vardag för brukare och patienter. Utöver basuppdraget har ett stort fokus legat på mål-, utvecklings- och kvalitetsarbete. Nya digitala arbetssätt har införts för att öka självständighet, trygghet och aktivitet. Målet är att klara demografiska utmaningar med bibehållen kvalitet och samtidigt utveckla verksamheten.

Uppföljningen av nämndens beslutade utvecklingsmål visar på en god måluppfyllelse.

Årets resultat är ett underskott på 35,2 miljoner kronor. Investeringarna uppgick till 9,4 miljoner kronor, vilket är 4,4 miljoner kronor lägre än vad som budgeterades för året.

Vill du ta del av fler politiska beslut i Lund?

Vi skriver referat från alla nämndsmöten för att du enkelt ska kunna få information om beslut som påverkar dig och kommunen. Du hittar alla referat på vår webbplats.

Alla aktuella beslut

Du kan också prenumerera på referaten, så att du får mejl varje gång nya beslut publiceras.

Prenumerera på aktuella beslut

Uppdaterad:

Dela sidan: