Länk till startsidan

Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Vård- och omsorgsnämnden – aktuella beslut oktober 2023

Utvärdering av sommarrekryteringen 2023 och ansökan från Dalby Måltidsgille om projektbidrag till planerad försöksverksamhet var några av de ärenden som vård- och omsorgsnämnden fattade beslut om på sitt sammanträde den 18 oktober.

Samtliga sammanträdeshandlingar, som kallelser, tjänsteskrivelser och protokoll där yrkanden och reservationer framgår finns tillgängliga här på webben.

Observera att det kan dröja upp till två veckor efter mötet innan protokollet publiceras.

Vård- och omsorgsnämndens alla handlingar till sammaträdet den 18 oktober.

Utvärdering av sommarrekryteringen 2023

Sommarrekryteringen 2023 påbörjades i januari 2023 och innefattade bland annat en kommungemensam kampanj, annonser på sociala medier, affischer, tidningsartiklar och kontakt med idrottsföreningar. Det kom in totalt in 2 981 ansökningar varav det anställdes 900 sommarvikarier. Det har gått ut enkäter till sommarvikarierna och resultatet visade bland annat att 80 procent kan tänka sig att söka sommarjobb hos oss igen och att 79 procent skulle rekommendera andra att söka sommarjobb hos oss.

Ansökan från Dalby Måltidsgille Ideell Förening om projektbidrag till planerad försöksverksamhet

Dalby Måltidsgille har lämnat in en ansökan om projektbidrag. Vård- och omsorgsnämnden beslöt att inte bevilja projektbidrag till Dalby Måltidsgille eftersom kommunen inte får bevilja bidrag till denna typ av verksamhet enligt kommunallagen. Kommunen får varken direkt eller indirekt genom ekonomiskt stöd eller på annat sätt subventionera restaurangverksamhet som bedrivs av enskild.

Vill du ta del av fler politiska beslut i Lund?

Vi skriver referat från alla nämndsmöten för att du enkelt ska kunna få information om beslut som påverkar dig och kommunen. Du hittar alla referat på vår webbplats.

Alla aktuella beslut

Du kan också prenumerera på referaten, så att du får mejl varje gång nya beslut publiceras.

Prenumerera på aktuella beslut

Uppdaterad:

Dela sidan: