Länk till startsidan

Gymnasiefestival på Spyken

Snart ska du välja gymnasieskola och Lunds fem kommunala gymnasieskolor bjuder in till gymnasiefestival. Fem skolor. Tusen möjligheter. Ett gymnasieval.

Tack!

Varmt tack till alla som besökte oss under vårt Öppet hus den 17 oktober 2023 och bidrog till den fantastiska stämningen!

 

Tillsammans upplevde vi kemishower, värmde oss vid elden, njöt av konstutställningar och konserter, provade på fysik, tävlade i matte quiz, provade på olika instrument eller att sjunga, minglade i programrummen, åt soppa med bröd från Restaurang Spyken, drack varm choklad och lyssnade på programpresentationer.

 

Men framförallt pratade vi med alla underbara Spykister som var där. Känslan när tusentals blivande och nuvarande Spykister delar sina drömmar om- och upplevelser av- att gå på Spyken är magisk!

Informationsmingel

Kommande tillfällen för dig som ska välja gymnasieutbildning att besöka oss är våra prova-på-dagar på ES, HU, NA och SA samt Informationsminglet den 23 januari.

Informationsmingel på Spyken

Läs på om Spyken inför ditt val

Vill du ta reda på mer om våra utbildningar eller anmäla dig till våra prova-på-dagar? Har du frågor om vad som skiljer de olika programmen åt eller vilka kurser man kan välja? Här kan du få svar på det mesta!

Utbildningar på Spyken

 

Filmen visar en animation av ett mönster. Till animationen spelas musik i upptempo. I animationen visas texten: Fem skolor, Tusen möjligheter, Ett gymnasieval. Välkommen till Spyken 17 oktober. Vipan, Spyken, Hedda, Katte, Polhem.

Uppdaterad:

Dela sidan:

Hjälpte informationen på denna sida dig?