Marcus och Louise vann medarbetarpriset "öppenhet"

Vi säger stort grattis till våra lärare Marcus Karlsson och Louise Callmer, som vinnare av medarbetarpriset för ”Öppenhet”!

Motiveringen till utmärkelsen lyder:

Marcus och Louise har genom ett mångårigt samarbete med externa aktörer skapat rika möjligheter till lärande både för elever och allmänheten. Genom olika utställningar och det återkommande evenemanget Lunds historiedagar förmedlar de historia på ett levande och underhållande vis. Genom att se möjligheter till samarbete kopplar de undervisningen till ett samtida samhälle.

I år lämnades 131 nomineringar, från medborgare och medarbetare, in till Lunds kommuns medarbetarpris. Igår överraskades vinnarna på sina arbetsplatser.

Priserna delas ut varje år och pristagarna kan vara en person eller en grupp anställda i Lunds kommun eller de helägda bolagen. Priset tar fasta på nyckelorden i visionen: kunskap, innovation och öppenhet och förhållningssätten lyssna, lära och leda. Prissumman är 10 000 kronor per pris som ska användas till kompetensutveckling, till exempel en kurs, studieresa eller konferens.

Uppdaterad:

Dela sidan: