Studie- och yrkesvägledning

Välkommen till oss på Lunds Vägledningscentrum för vägledning och information kring studier- och karriär. Vi erbjuder kostnadsfri och oberoende studie- och karriärvägledning och vänder oss till dig som som är vuxen och folkbokförd i Lunds kommun.

Lunds Vägledningscentrum

Nyheter

  • Nu öppnar vi ansökan för prövningar:
    Med anledning av covid-19 har ansökningsperiod för prövningar varit tillfälligt stängd. Lunds kommun planerar nu för att fortsätta genomföra prövningar i vår. Anmälningstid för period 2 är 22 feb - 19 mars.

    Eftersom det fortfarande finns rekommendationer om att undvika kollektivtrafiken för att hålla nere smittspridning av covid-19 kommer endast personer som är folkbokförda i Lunds kommun att erbjudas prövning. Beslutet är kopplat till Folkhälsomyndighetens rekommendationer och gäller tills annan information ges. Personer från andra kommuner hänvisas till sin hemkommun.

  • Lunds Vägledningscentrums drop-in är stängd tillsvidare:
    Alla drop-in tider kommer framöver erbjudas som telefontid till vi har nya direktiv hur vi skall hantera drop-in. Aktuella telefontider hittar ni längre ner.

Kontakta oss

E-post: vagledningscentrum@lund.se

Vår ambition är att besvara ditt mail under arbetsdagen men senast inom 2 arbetsdagar.

Telefon: Här läggs telefonnummer ut under telefontid.

Vi rekommenderar att du i första hand söker svar på dina frågor via vår hemsida samt FAQ alternativt sänder ett mejl till oss med dina frågor.
Vuxenutbildningen i Lund
FAQ kommunal vuxenutbildning i Lund

Ordinarie telefontider:
Måndag: 13.00 -15.00
Tisdag: 13.00 - 15.00
Onsdag: 10.00 - 12.00 och 13.00 - 15.00
Fredag: 10.00 - 12.00

Besöksadress:
Stora Södergatan 47, 2 våningen

Direktadress till denna sidan: https://lund.se/vagledningscentrum